Lovelet Ailesi İftar Yemeğinde

Lovelet Ailesi İftar Yemeğinde

Lovelet Outlet Yönetimi geleneksel iftar yemeği programına büyüyen ailesiyle Mağazaları, değerli gazeteciler ve iş ortaklarıyla birlikte düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Lovelet Outlet Ramazan ayına özel hazırlanan renkli ve eğlenceli etkinlikler sürerken, bu etkinlikler çerçevesinde Lovelet Dünya Organizasyon’da 300 kişilik iftar yemeği verildi.

Lovelet Outlet AVM Genel Müdürü Mustafa Süzen İftarda yaptığı konuşmada bu güzide toplulukla bir arada beraber iftar açtıkları için mutlu olduğunu belirterek, Lovelet ’in gittikçe daha da büyüyen bir aile olduklarını dile getirdi.  

Ramazan ayına özel indirim ve kampanyaların yanı sıra, Ramazan ayı boyunca her Cuma, cumartesi ve Pazar akşamları Lovelet ziyaretçilerine en renkli ramazanı yaşatmaya devam edecek. Rus Akrobosi Sirki, Hacivat & karagöz, aşuk ile maşuk, kukla balon Show ve daha bir çok etkinlik Lovelet Outlet ’te sizleri bekliyor.

lovelet-ailesi-iftar-yemeginde-2.jpglovelet-ailesi-iftar-yemeginde-3.jpglovelet-ailesi-iftar-yemeginde-5.jpglovelet-ailesi-iftar-yemeginde-6.jpglovelet-ailesi-iftar-yemeginde-7.jpglovelet-ailesi-iftar-yemeginde-8.jpglovelet-ailesi-iftar-yemeginde4.jpglovelet-ailesi-iftar-yemeginde8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.