Lovelet 19 Mayıs Gençlik Satranç Turnuvası Başvuruları Başladı

Lovelet 19 Mayıs Gençlik Satranç Turnuvası Başvuruları Başladı

Lovelet Outlet Alışveriş Merkezi 4 mevsim Outlet olma özelliğiyle Giyimden ayakkabıya, ev tekstilinden,

A+A-

 mobilyaya kadar her ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bir yaşam merkezi olarak indirimlerinin yanı sıra yaptığı etkinlikler ve kampanyalar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.

Lovelet Outlet Satranç tutkunlarına eğlenceli ve rekabet dolu bir Satranç turnuvası organize ediyor. Lovelet 19 Mayıs Gençlik Satranç  Turnuvası 19-20 Nisan Tarihlerinde düzenlenecektir. Başvurular www.samsun.tsf.org.tr adresinden online yapılacak olup, Turnuvaya TSF Lisansına sahip 12 Yaş Altı (2006-2007-2008-2009)  - 20 Yaş ve Altı (2005-1998 arası) 2 farklı kategori düzenlenecektir. Her bir kategoride en fazla 64 oyuncu yarışabilecektir.

Birinci Tur eşlendirmesi belirtilen programa göre yapılacaktır. Kayıt kontrol süresinden sonra gelen sporcular UKD vb. ayrım gözetilmeksizin ilk tur eşlendirmesine listenin sonuna eklenerek alınır. Birinci tur başladıktan sonra gelen sporcular bir sonraki tura alınır. İkinci turdan önce sıralama yenilenerek 2. tur eşlendirmesi yapılır. İkinci tur eşlendirmesi duyurulduktan sonra yarışmaya yeni sporcu alınmaz.

Katılan her yarışmacıya Türk Bayraklı tişört hediye verilecek olup, kategorilerde birinciye Yarım Altın+kupa, ikinciye Çeyrek Altın+kupa, üçüncüye 1 Gram Altın +Kupa, 4.5.6.7.8.9. ve 10. ise madalya verilecektir.

Lovelet Outlet Alışveriş merkezi Özgün konsepti, mimarisi ve nefes aldıran açık alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunmaya devam ediyor.

lovelet-19-mayis-genclik-satranc-turnuvasi-basvurulari-basladi1.jpglovelet-19-mayis-genclik-satranc-turnuvasi-basvurulari-basladi2.jpg

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.