Lidere rakip dayanmıyor

Lidere rakip dayanmıyor

Türkiye Amatör Birinci Ligi Samsun bölgesinde mücadele eden Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü yenilgisiz bir şekilde süper amatör lige ilerliyor.

A+A-

Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü dün karşılaştığı Hacınabispor futbol takımını 5-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü mücadele verdiği birinci amatör ligde birinciliğini namağlup sürdürürken rakiplerinin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Dün oynanan maçta ilk yarısı 4-0 biten maçın ikinci yarısında bir gol atarak 90 dakika sonunda sahadan farklı ve rahat bir galibiyetle ayrıldı. Teknik direktör İsmail Edis maç sonunda açıklamasında her türlü zorluğa rağmen mücadele verdiklerini başarılarını birbirlerine destek vererek daha yukarıya taşımak istediklerini hedeflerinin muhakkak süper amatör lig başta olmak üzere Türkiye profesyonel liglerine taşıyacaklarını söyledi.

bafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu-.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--001.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--002.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--003.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--004.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--005.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--006.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--007.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--008.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--009.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--009.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--010.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--011.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--012.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--013.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--014.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--015.JPGbafra-genclik-hizmetleri-spor-kulubu--016.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.