Ladik'de Yıl Sonu Sergisi

Ladik'de Yıl Sonu Sergisi

Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisine katıldı.

A+A-

Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin eğitim ve öğretim yılının tamamlanmasına az bir süre kala, eğitim süreçlerinde kazandıkları yeteneklerini düzenledikleri sergide Başkan Özbalcı, çalışmaları inceleyerek,  öğrencilerden geliştirdikleri projeler hakkında bilgi aldı.

Sergilenen ürünlerin göz doldurduğunu, bilimsel düşüncenin, hızla ilerleyen ve değişen dünyada artık hayatın her alanı için bir zorunluluk haline geldiğini ifade eden Özbalcı, öğrencileri, geliştirdikleri icatlar ve el emekleri ile yaptıkları ürünler için tebrik ederek, öğretmenlere ve öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Yıl sonu sergisi açılışına Belediye Başkanı Selim Özbalcı’nın yanı sıra İlçe Kaymakamı Engin Tok, Cumhuriyet Savcısı V. Mehmet Aktaş, Hakim İsmail Çolak, Hakim Esra Çoşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

yil-sonu-sergisi-15.05.2017-(1).jpgyil-sonu-sergisi-15.05.2017-(2).jpgyil-sonu-sergisi-15.05.2017-(3).jpgyil-sonu-sergisi-15.05.2017-(4).jpgyil-sonu-sergisi-15.05.2017-(6).jpgyil-sonu-sergisi-15.05.2017-(5).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.