Ladik'de 67 Mahalleye 67 Park

Ladik'de 67 Mahalleye 67 Park

Ladik Belediyesi ilçeye yeni park alanları kazandırmaya devam ediyor. 67 Mahalle 67 Oyun Parkı projesi dışında Park ve Bahçe ekipleri, şehir merkezine de parklar yapıp, yeni dinlenme alanları oluşturuyor.

A+A-

Yapımına başlanan parkların içerisinde, kamu kurumlarına yakınlığı ve cami yanı olması münasebetiyle bolca oturma yerleri ve kamelyalar yer alacak.

Cumhuriyet Meydanı’nda 3 farklı alana park yapacaklarını ifade eden Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “İlçe Emniyet Binası ile Hükümet Konağı önü, Avcı Sultan Mehmet (Merkez-Büyük) cami yanı ve Belediyemiz önünde olmak üzere 3 yere yeni dinlenme alanları oluşturuyoruz. Ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park alanlarımızda banklar ve kamelyalar yer alacak. Peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasıyla dinlenme yerlerini vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Meydanda merkez camimiz ve kamu kurumlarımız var. Dolayısıyla halkımız bu alanı yoğun olarak kullanıyor. İnşallah yakın zamanda vatandaşımız oturup, dinlenebileceği yerlere kavuşacak. İlçemize şimdiden hayırlı olsun.” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.