Ladik konutlarında çalışmalar devam ediyor

Ladik konutlarında çalışmalar devam ediyor

Ladik Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yürüttüğü faaliyetlerden olan toplu konut projesinde bina yapım çalışmaları hızla devam ediyor.

A+A-

Yapımına 2016 yılı Ağustos ayında başlanan ve kaba inşaatı tamamlanan konutlarda, şu an dış cephe ve bina içi ince iş çalışmaları sürdürülüyor.

Çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ilçeye yeni yerleşim alanları kazandırdıklarını ifade ederek, “Ladik Belediyesi olarak amacımız, şehrimizin daha estetik, daha yaşanabilir, daha huzur dolu bir şehir olmasını sağlamak. En önemli görevlerimizden biri de belediyemizin bütçesini büyüterek, vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmet verip, olanakları artırmak.  Bu projemiz ile şehre yeni yerleşim alanları sağlarken hem Ladik hem de belediyemiz kazanıyor. Bir anlamda o bölgenin değer artışına da destek vermiş oluyoruz. Konutlarımızda çalışmalar hızla devam ediyor. İnşallah kış mevsiminden önce binamızı tamamlarız. Mülkiyeti Belediyemize ait % 20’si kat karşılığı inşaat yaptırılması için ihaleye verdiğimiz 7029 m² inşaat alanına sahip yerimiz, 2 blok ve 40 daireden oluşuyor. Konutlara 130 m² lik, 3+1 daireler yapıldı. Binanın her katında dört daire var. Projemiz her gelir grubuna hitap ediyor. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.