‘Ladik’ Kitabı Okuyucularıyla Buluştu

‘Ladik’ Kitabı Okuyucularıyla Buluştu

İlçemizi tanıtmak için Türk Ocağı Cemiyeti’nin 1927 yılında kaleme aldığı ve Dr. Selim Özcan tarafından Osmanlıcadan günümüz Türkçesine çevrilen LADİK adlı eser, okuyucularıyla buluştu.

A+A-

Şehir kültürünün oluşması, gelecekte Ladik ile ilgili araştırma ve çalışma yapacaklara doküman bırakılması, gelecek nesillere Ladik’in dünü ve bu gününü anlatan kaynakların sağlanması, kente ilişkin bilgiler aktarılması amacıyla Ladik adlı eseri yayımlayan ve ücretsiz olarak dağıtan Ladik Belediyesi, kültürel çalışmalara verdiği destekle takdir topladı.

Kültürel yayınlara desteklerinin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı: “Ladik halkının eğitime, sanata, kültüre ve şehrin tarihine olan ilgisini artırmak ve bu alanda çalışma yapan araştırmacılara ışık tutmak amacıyla bu tür çalışmalara desteğimizi sağlıyoruz. Şehrimizin tarihi, coğrafi, sosyal, sağlık ve iktisadi açıdan değerlendirilip, yazıldığı LADİK eseri de bunlardan birisi. Kültürel yayınlarla ilgili çalışmalarımız, önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Kitap, belediye personeli tarafından tüm kamu kurumlarına, muhtarlara, esnafa ve vatandaşlara dağıtıldı.

‘ladik’-kitabi-okuyuculariyla-bulustu.JPG‘ladik’-kitabi-okuyuculariyla-bulustu-001.JPG‘ladik’-kitabi-okuyuculariyla-bulustu-002.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.