Ladik Hamamayağı Tesisleri Açıldı

Ladik Hamamayağı Tesisleri Açıldı

Ladik’in en önemli turizm kaynaklarından olan Hilas - Hamamayağı Kaplıca Tesisleri yenilenen yüzüyle tekrardan hizmete girdi.

A+A-

Ladik Belediyesi tarafından işletilen ve ardından 29 yıllığına Akdağ Yatırım Turizm İnşaat San. Tic. A.Ş.’ye kiralanan tesis, 2018 yılında modern yapısıyla ve yüksek hizmet kalitesiyle tekrardan hizmete başladı. 2017 yılında temeli atılan Hamamayağı Hilas Termal Resort & Spa Tesisi’nin yeni hizmet binasının resmi açılışı ise bugün yapılan program ile gerçekleşti.

Yoğun katılım olduğu açılışa; İl Valimiz Sayın Osman Kaymak, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı - Samsun Milletvekili Sayın Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Şahin, İlçe Kaymakamı Sayın Muhammet Çiftci, Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı, Ak Parti Samsun İl Başkanı Sayın Hakan Karaduman, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Sayın Recep Dirican, Hamamayağı Hilas Termal Resort & Spa Tesisi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Zafer Dilmen, Havza Belediye Başkanı Sayın Murat İkiz, Kavak Belediye Başkanı Sayın İbrahim Sarıcaoğlu,protokol mensupları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fidan dikimi ile başlayan program; duanın yapılması, açılış kurdelesinin kesilmesi ve protokol konuşmalarıyla devam etti.

Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı yaptığı kısa konuşmada kaplıcanın Ladik’e hayırlı olmasını dileyerek, “Bugün burada ilçemiz için çok değerli bir tesisin açılışını yapıyoruz. Kaplıcamız, Samsun’un en gözde termal turizm, otel ve konaklama tesisleri olarak halkımızın hizmetinde olacak. Modern ve hizmet kalitesi daha yüksek bir kaplıca tesisinin ilçemizde yer alması bizim için de gerçekten gurur verici. Hilas, şehrimizin de ekonomisine önemli ölçüde katkıda sağlayacaktır. Birçok hastalığa karşı şifa veren termal suya sahip kaplıcamız sayesinde ilçemiz, sağlık turizmi alanında da önemli bir şehir haline gelecektir. Artık Hilas, Türkiye’nin önemli kaplıca tesisleri arasında… İlçemize hatta çevre ilçelerimize dahi gelen vatandaşlarımızı Hilas’ta konaklatabiliyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.”dedi.

Açılış sonrası Başkan Özbalcı, protokol üyeleri ile birlikte Hilas Termal Resort & Spa Tesisi’ni inceleyip, sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.