Ladik Belediyespor Sezon Açılışını 1930 Bafraspor Karşılaşmasıyla Yaptı

Ladik Belediyespor Sezon Açılışını 1930 Bafraspor Karşılaşmasıyla Yaptı

Bölgesel Bal Liginin sezon açılışında Bölgesel Bal Ligi ekiplerinden Ladik Belediyespor'a Ladik Rahmi Güler Şehir Stadyumunda hazırlık maçında 1930 Bafraspor konuk oldu.

A+A-

Karşılaşma öncesi 1930 Bafraspor Bölgesel Bal Liginde Şampiyonluk için mücadele edecek olan Ladik Belediyespor'a 2018 - 2019 Futbol sezonu için Başarılar pankartıyla çıktı. Ladik Belediyespor başkanı Ali Sukas karşılaşma öncesi misafir takım  1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ile Yönetimine 2018 - 2019 Süper Amatör Futbol karşılaşmalarında başarılar dileyerek kısa bir ayak üstü sohbet ettiler.

Maçın Oynandığı Yer : Ladik Rahmi Güler Şehir Stadyumu

Ladik Belediyespor : Asım, Hakan, Ümit, Emre, Kadir, Caner, Mesut, Dalino, Mert, Vehbi (c), Cihan

Yedekler : Utku, Oğuz, Oğuzhan, Ayhan, Emircan, Enes, Ali Osman, Burak, Sefa, Beytullah, Cahit, Kerem

Teknik Direktör : Eyüp Narşap

1930 Bafraspor : Hayrettin, Rafet, Murat, Mahmut, Adil Caner, Selami, Kerim, Ümit, Taha, Erdal, Yunus (c)

Yedekler :Yakup, Umut, Kadir Can, Hacı, Ahmet Berk

Teknik Direktör : Mahmut Topal 

GOLLER : İlk yarı da Vehbi ve Caner ikinci yarı da Enes ile Oğuzhan Ladik Belediyespor 

Karşılaşma öncesi 1930 Bafraspor bu sezon Bölgesel Bal Liginde Şampiyonluğa oynayacak olan Ladik Belediyespor karşılaşmasına Bal Liginde bu sezon başarılar dileriz pankartıyla çıktılar.

İlk yarı da rakibine göre oyundan erken düşen ikili mücadeleyi kaybeden 1930 Bafraspor ilk yarı da rakibine üstünlük sağlayamazken Ladik Belediyespor ise rakibine göre ilk yarı da daha iyi,üstün onayan topa hakim olan sahanın her tarafında 1930 Bafraspor defansına ve oyuncularına baskı pres yapan Ladik Belediyespor bunu semeresini  ilk yarı da Vehbi ve Cihan'ın golleriyle soyunma odasına 2_0 galibiyetle giden taraf oldu.

İkinci yarıya her iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. İkinci yarıda da bir türlü varlık gösteremeyen 1930 Bafraspor futbolcularının teknik direktör Mahmut Topal saha kenarında futbolcularını sık sık uyarmak zorunda kaldı.İkinci devrede oyun üstünlüğünü elinde bulunduran Ladik Belediyespor Enes ve Oğuzhan'ın golleriyle karşılaşmadan 4 - 0 galibiyetle ayrılan taraf oldu.1930 Bafraspor 4. Hazırlık maçın da 2 yenilgisini alırken futbolcuların tutuk olması başta teknik heyet ve yönetimi çok üzdü. 

Karşılaşma öncesi her takım teknik direktörü yaptıkları basın açıklamasında ise ilk olarak ev sahibi Ladik Belediyespor 

 teknik direktörü Eyüp Narşap; 15 günlük Nevşehir kampında takımın adına çok verimli hazırlık kampı geçirdik. Bu yıl Ladik Belediyespor olarak Bölgesel Bal liginde paralomuz hedefimiz şampiyonluk olacak. Bunun  akebinde  başlayacak  Bölgesel Bal Liginde Kulüp Başkanımız Ali Sukas ve Yönetimindeki değerli arkadaşları bizim transfer raporu doğrultusunda transferleri gerçekleştirdiler. Son olarak Uganda milli takımın takım kaptanı santrforunu  transfer ettik. İnanıyoruz ki takımımıza çok büyük güç ve enerji katacak.Bu hazırlıkları karşılaşmalarında Süper Amatör Liginin güçlü ekiplerinden 1930 Bafraspor'a karşı oynadık.  Bu karşılaşmadan sonra takımımızın olumlu futbolu bizleri memnun etsede henüz hazır değiliz, ligde daha iyilerini Ladik Belediyespor olarak yapmamaz gerekir dedi.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Mahmut Topal ise ; Ladik Belediyespor karşısında oynanan  hazırlık karşılaşmalarında takımımın bu kadar tutuk olması bizleri üzdü.1930 Bafraspor'a yakışmayacak futbol oynadılar. Ama lige kadar bu takım hazır olacak.Sonuç çokta önemli değil, ama bizleri üzen 1930 Bafraspor forması altında futbolcularımızın bu kadar tutuk ve verimsiz olması gerçekten başta Kulüp için çalışan Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimini üzdüğümüzün farkındayız.Ama bunu da telafi edeceğimizin kimsenin şüphesi olmasın bu takım lige kadar hazır olacaktır dedi.

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.