LADİK BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

LADİK BELEDİYESPOR KULÜBÜNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ladik Belediyesi’nin yeni hizmet binasına taşınması nedeniyle

A+A-

Ladik Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Eyüp Narşap beraberinde Yardımcı Antrenör Şenol Boz, Kaleci Antrenörü Kamil Kaçıral ve futbolcularla birlikte Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret ederek, yeni hizmet binasının çalışanlara ve Ladik halkına hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta mücadele eden Ladik Belediyespor, ligin ikinci yarısına Çorum Eti Lise Gençlikspor deplasmanında aldığı 3-0 farklı galibiyetle başlayarak, 2017-2018 sezonunda ligi iyi yerlerde bitirmeyi hedefliyor.

Ladik Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Eyüp Narşap, “Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık ve ilk maçımız olan Eti Lise Gençlikspor deplasmanında galibiyet ile ayrıldık. Bu hafta kendi sahamızda ligin güçlü ekiplerinden Şarkışla Belediyespor ile karşılaşacağız. İnşallah bir seri yakalayıp, bu maçtan da galibiyetle ayrılacağız. Başkanımız sağ olsun bizi yalnız bırakmıyor. Maddi, manevi her türlü destek veriyor. Deplasmana dahi gelerek taraftarımızla birlikte bize destek veriyor. Bu haftaki karşılaşmamızda da Belediye Başkanımızı tribünde görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Hafta sonu oynanacak olan Şarkışla Belediyespor karşılaşmasında tribündeki yerini alacağını belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Belediyespor’un deplasmanda aldığı galibiyet ile 2.yarıya iyi bir başlangıç yaptığını ve Eti Lise Gençlikspor deplasmanından 3 puanla dönmesinin herkesi sevindirdiğini belirterek, teknik heyete ve futbolculara teşekkür ederek başarılar diledi. Özbalcı, “Takımımız şu anda yoluna emin adımlarla ve güzel bir şekilde devam ediyor. Bu birlik, beraberlik ve performans devam ederse Ladik Belediyespor’u İnşallah daha güzel yerlerde göreceğiz. Biz Ladik Belediyesi olarak bu yolda üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. İnanıyorum ki onlarda bizim için ellerinden geleni yapacaklar. Allah yardımcınız olsun.” dedi.

Başkan Özbalcı, Çorum Eti Lise Gençlikspor müsabakasında oynadığı futbol ve attığı gol ile galibiyette büyük pay sahibi olan Brezilyalı futbolcu Danilo Cirilo Ferreira De Santana’yı yanına oturtarak, eğlenceli hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

ladik-belediyespor-kulubunden-hayirli-olsun-ziyareti.JPGladik-belediyespor-kulubunden-hayirli-olsun-ziyareti-001.JPGladik-belediyespor-kulubunden-hayirli-olsun-ziyareti-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.