LADİK BELEDİYESİ’NDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

LADİK BELEDİYESİ’NDE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

Ladik Belediyesi geleneği bozmadı. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen bayramlaşma programı bu yıl da belediyede yapıldı. Bayramlaşma programına çok sayıda vatandaş katıldı.

A+A-

Ladik Belediyesi'nde bayramlaşma töreni; Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 10.30’da, Belediye Başkanımız Selim Özbalcı’nın makam odasında gerçekleşti.

Büyüğünden küçüğüne çok sayıda vatandaşın katıldığı bayramlaşma programına yoğun ilgi vardı. Belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve belediye personelinin de yer aldığı bayramlaşmada, Ladik Belediyesi hizmet binası gelen konuklarla doldu taştı.

Bayramların; paylaşma, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşandığı önemli günler olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, “Her sene olduğu gibi bu sene de bayramlaşma programımızı Belediyemizde gerçekleştirdik. Bereket ve huzur içinde bir Ramazan ayını geride bıraktık. Bu Mübarek ayda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını yoğun olarak yaşadık. Rabbim bizlere, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde nice bayramlara erişebilmeyi nasip etsin. Programa iştirak eden, edemeyen herkese teşekkür ediyor, tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. ’ dedi.

Bayramlaşmaya gelen konuklarıyla tek tek ilgilenip, sohbet eden Özbalcı, minik misafirlerine de harçlık vermeyi ihmal etmedi.

Tebessümün bol olduğu ve hoş sohbetlerin yaşandığı bayramlaşmada konuklara kolonya, şeker, çikolata ve çay ikram edildi.

ramazan-bayramlasma-haber-(4).jpgramazan-bayramlasma-haber-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.