Ladik Belediyesi Personeli Bursa’da

Ladik Belediyesi Personeli Bursa’da

Ladik Belediyesi personeli, belediye tarafından düzenlenen Bursa, Çanakkale ve İstanbul gezisine yoğun ilgi gösterdiler.

A+A-

Sabahın erken saatlerinde Bursa’ya varan Ladik Belediyesi personeli, rehber eşliğinde Ulu Cami, Osmangazi Türbesi, Orhangazi Türbesi, Çelebi Sultan Mehmet Türbesi ve Cami, Doğu çınarının yanı sıra Bursa’nın ünlü ipek dokuma ürünlerinin satıldığı Koza Han ile Bursa Çarşısı’nı gezdiler. Keyifli bir gün geçiren belediye çalışanları ve aileleri Bursa’da bir gün konaklayarak, önce Çanakkale’ye ve ardından İstanbul’a geçerek gezisini tamamlayacak.

Ladik Belediyesi’nin kültür gezilerindeki organizasyon başarısını da takdir eden belediye çalışanları, hiçbir problem ya da aksilikle karşılaşmadıklarını belirterek, Belediye Başkanı Selim Özbalcı ile geziye eşlik ve liderlik eden Başkan Yardımcısı Seyitahmet Sulubey’e teşekkür ettiler.

Çanakkale, Bursa ve İstanbul gezilerinin tarihimizi iyi bilmemiz ve tanımamız açısından oldukça verimli geçeceğini belirten Başkan Yardımcısı Sulubey, “Personelin moral ve motivasyonunu üst seviyeye çıkarmak adına Ladik Belediyesi tarafından düzenlenen gezimiz oldukça keyifli ve güzel geçiyor. Geçmişin izlerini yakından görüp, duygulanmamak mümkün değil. Etkinlikler eşliğinde seyahatimizi şenlendiriyoruz. Bizleri burada ağırlayıp, ikramlarda bulunan Bursa Ladikliler Derneği’ne de şahsım ve personelim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.