Ladik Belediyesi Araç Filosunu Yeniledi

Ladik Belediyesi Araç Filosunu Yeniledi

Ladik Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına araç filosunu yenileyerek, genişletti.

A+A-

Yatırım ve hizmetlerin yanında hizmet kalitesini artırmaya yönelik eski ve kullanışsız araçları bünyesinden satış yoluyla çıkaran Ladik Belediyesi, çeşitli hizmetlerde kullanmak için yeni aldığı araçlarla filosunu güçlendirdi.

Ladik’in sokak ve caddelerinde konvoy eşliğinde gezdirilerek vatandaşlara tanıtılan araçlara, Belediye önünde düzenlenen törenle örf ve adetlerimiz gereği kurban kesilerek duası yapıldı.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı törende yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmette kalitenin artması adına var gücümüzle çalışıyoruz. Kısıtlı imkânlarımızla belediyemize 13 araç kazandırdık. Belediye hurda araçtan geçilmiyordu. Yapılan tamirler, parça paraları belediyemize büyük külfetti. Allah’ın izniyle yenilenen araç filomuzla birlikte ilçemize daha etkili hizmet verme gayreti içerisinde olacağız. Ladik Belediyesi şimdi modern ve tam donanımlı araç filosuna ulaşıyor. Araçlarımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi. 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği için 16 Nisan’da yapılacak olan halk oylaması ile ilgili de konuşma yapan Başkan Özbalcı, "16 Nisan’da referandum var. Evet veya hayır. 18 maddeyi bir kenara koyalım. Varsa yoksa Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan inecek, Ak Parti sorgulanacak. Peki benim memleketimin istikrarı ne olacak? Avrupa ve terör örgütleri istiyor diye milletimiz bunlara izin vermeyecek. Herkes düşüncelerini söylemekte ve savunmakta özgür. Tabi ki ‘Hayır’ diyenlerin hepsi hain değil. Ama bakıyoruz bütün bildiğimiz hainler ‘Hayır’ diyor. 15 Temmuz’u beraber yaşadık. O hayır diyen hainlerin artıkları Avrupa’da cirit atıyor. Memleketin istikbali, istiklali ve istikrarı için milletimizden sağduyulu bir şekilde ‘Evet’ bekliyoruz. Burada millet kazanacak. Türkiye kazanacak. " dedi.

Özbalcı konuşmasının sonunda “Regaip Kandili” münasebetiyle vatandaşların kandilini kutlayarak, mübarek üç ayların ülkemize, milletimize, Ladik’e ve Türk-İslam Alemi’ne bolluk, bereket, huzur, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu.

Tören, İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin’in yaptığı duanın ardından kurban kesilmesiyle son buldu.

ladik-belediyesi-arac-filosunu-yeniledi.JPGladik-belediyesi-arac-filosunu-yeniledi-001.JPGladik-belediyesi-arac-filosunu-yeniledi-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.