KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Çeltik Futbol Turnuvası başladı. Bafra Kaymakamlığı bünyesinde Kamu kurum ve kuruluşlar arasında yapılan

A+A-

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün organize ettiği Bafra Çeltik Futbol Turnuvası oynanan maçlar ile başladı.

Turnuvanın ilk maçları Bafra Suni Çim Sahada, Bafra Devlet Hastanesi 2 Takımı ile Büyükşehir Belediye Müdürlüğü Takımı ve Bafra Halk Eğitim Merkezi ile Bafra Orman İşletme Müdürlüğü Futbol takımları arasında gerçekleşti. Oynanan ilk maçta Bafra Devlet Hastanesi 2 Takımı rakibini 4-1 mağlup ederken Halk Eğitimi Merkezi ise rakibini 6-0 mağlup etti.

 

Turnuvada Bafra Belediyesi de yer alıyor. Bafra Belediyesi ilk maçını Fatih (MESEM) ortaokulu ile oynadı ve müsabakayı 5-2 kazanarak, turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapılan organizasyon hakkında şunları söyledi: “Öncelikle turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diliyorum. Turnuvanın centilmence geçmesini temenni ediyorum. Esas olan spor yapmaktır. Turnuvaya Bir marka olan Bafra çeltiği isminin verilmesi çok güzel olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.