Kuran kursu öğrencilerinin dondurma keyfi

Kuran kursu öğrencilerinin dondurma keyfi

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun’un Bafra ilçesi Tabakhane Cami Kuran-ı Kerim kursu öğrencileri dondurma keyfi yaptı.

A+A-

Tabakhane Cami İmam Hatibi Abbas Kılıç, 35 erkek ve 25 kız öğrenciden oluşan yaz Kuran-ı Kerim kursu öğrencilerini başarılarından dolayı ödüllendirerek Bafra Balkaymak Dondurma’da dondurma ikram etti.

60 öğrencinin hoşça vakit geçirdiği toplantıya Bafra Müftüsü Necmettin Kayar’da katıldı.

Müftü Kayar,  çocuklarla yakından ilgilenerek onlara dini bilgilerini ölçmek maksatlı sorular sordu. Çocuklar soruları cevaplarken Müftü Necmettin Kayar çocuklara hitaben konuşma yaptı.

Müftü Necmettin Kayar, yaptığı açıklamada, “Çocuklar bizler sizleri seviyoruz, çok seviyoruz ancak sizden bu sevgi karşılığında tek beklentimiz var. Dinimizi çok iyi bir şekilde öğrenmeniz ve bu öğrendiklerinizle insanları doğru şekilde bilgilendirmenizdir.    “ dedi.

Tabakhane Cami İmam Hatibi Abbas Kılıç ise yaptığı konuşmada, “ Bu etkinlik tamemiyle çocuklarımızın kurstaki başarılarından ve dini bilgilerin yanında karakter olarak ta kendilerini zenginleştirmelerinden ötürü gerçekleştirilmiştir.  Zaman zaman bunun gibi değişik etkinlik ve ödüllerimiz olacaktır. Bizi bu etkinlikte yalnız bırakmayan Bafra Müftümüz Necmettin Kayar’ın huzurunda siz geleceğimiz olan çocuklarımızı tebrik ediyorum. Bizi sadece bu etkinlikte değil her zaman yalnız bırakmayan müftümüze şahsım, cami cemaati adına ve kurs eğitimcileri adına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

1-520.jpg2-484.jpg3-409.jpg4-278.jpg5-179.jpg6-113.jpg7-066.jpg8-045.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.