Kuran kursları arası futbol şampiyonası sona erdi.

Kuran kursları arası futbol şampiyonası sona erdi.

İsmail Karaduman/Bafra55.net/Samsun'un Bafra ilçesinde Bafra Müftülüğü ve Bafra Gençlik Kültür Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen Kuran kursları arası futbol şampiyonası sona erdi.

A+A-

 Toplam 22 takımın katıldığı ve 1,5ay süren futbol turnuvasının 1.si Çinili Cami Kuran Kursu olurken 2. ise Kavakpınar Camisi Kuran kursu oldu.

turnuva sonunda konuşan Bafra Müftüsü Necmettin Kayar şunları dile getirdi, Çocuklarımız Kuran öğrenirken çocuk olduklaarını unutturmamak adına bu turnuvayı düzenledik amacımız çocuklarımızın yaz tatillerini Kuran öğrenerek hemde spor yaparak geçirmelerini istedik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Gençlik Kültür Merkezi Müdürü fatih Hatipoğlu ise, Gençlik Kültür Merkezi Müdürlüğü olarak bugünün çocukları yarının büyüklerine emek vermek merkezimizin olmazsa olmazlarından. böylesi güzel bir organizasyona da ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını söyleyen Hatipoğlu, umarım çocuklarımız hem dinimizin gereği Kur'an-ı Kerim öğrenmişlerdir hemde spor yaparak yararlı olmuşlardır dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise, böylesi güzel organizasyonların olduğunu görmek bir başkan olarak beni ziyadesiyle memnun etti. umarım bu turnuva örnek olur bundan sonra da gelenek haline gelip tekrarlarını yaşarız dedi. Kılıç son olarak, turnuvaya katılan tüm çocuklarımızı tebrik ediyor, şampiyon olan çinili cami kuran kursu öğrencilerini de kutluyorum" dedi.

Turnuva sonunda derece girenlere Bafra Belediye Başkanı Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu tarafından ödülleri takdim edildi.

futbol-1-004.jpgfutbol-2-003.jpgfutbol-3-003.jpgfutbol-4-002.jpgfutbol-5-002.jpgfutbol-7.jpgfutbol-8.jpgfutbol-9.jpgfutbol-10.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.