'Kupalarını aldılar hastaneye koştular'

'Kupalarını aldılar hastaneye koştular'

29 Ekim ilköğretim 2/e sınıfı Samsun'da düzenlenen geleneksel çocuk şenlikleri ''yağ satarım bal satarım'' yarışmasında Samsun 1`incisi olarak Bafra'nın gururu oldular.

A+A-

Bafra'da 11Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen ''yağ satarım bal satarım''yarışmasında birinci olan 29 Ekim İlköğretim Okulu 2/E sınıfı öğrencileri, Samsun'da yapılacak olan yarışmalara katılmaya hak kazanmışlardı.

 25-26 Ağustos tarihleri arasında, Samsun'da Mustafa Dağıstanlı Spor Merkezi`nde gerçekleştirilen  yarışmalarda Bafra 29 Ekim İlköğretim Okulu 2/E sınıfı öğrencileri 17 ilçe arasında 1`inci olarak Bafra'yı gururlandırdılar.

 

 "KUPALARINI ALAN ÖĞRENCİLER HASTANEYE KOŞTU"

 

 29 Ekim ilköğretim okulu öğrencileri çocuk şenliklerinde elde ettikleri başarı ve kazandıkları kupaları ile hasta olan  sınıf öğretmenleri Hasbi Çolak için hastaneye koşarak, öğretmenlerine moral verdiler. Sınıf Öğretmeni Hasbi Çolak, hastane bahçesinde ellerinde kupa ile gelen öğrencilerini görünce gözyaşlarını tutamadığı gözlendi.

29-ekim-ilkogretim2.jpg29-ekim-ilkogretim3.jpg29-ekim-ilkogretim4.jpg29-ekim-ilkogretim5.jpg29-ekim-ilkogretim6.jpg29-ekim-ilkogretim8.jpg29-ekim-ilkogretim9.jpg29-ekim-ilkogretim10.jpg29-ekim-ilkogretim7.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.