Kupa ve Madalyalarla döndüler

Kupa ve Madalyalarla döndüler

Millilerden Taşçı’ya teşekkür ziyareti…

A+A-

Antalya’da düzenlenen Muaythai Avrupa Şampiyonasına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın destekleriyle katılarak derece elde eden Milli Sporcular Başkan Taşçı’yı ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Taşçı, Sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olduklarını, bu anlamda Atakum’u spor kenti haline getirdiklerini ifade etti.

----------

Avrupa Muaythai Federasyonu tarafından Kasım ayında Antalya’da düzenlenen EMF-Muaythai Avrupa Şampiyonasına Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın destekleriyle giden sporcular, Atakum’a Avrupa Şampiyonluğu, Avrupa üçüncülüğü ve Avrupa ikinciliği madalyalarıyla döndü. Milli sporcular, turnuvadan döner dönmez Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUM

Atakum Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarını kaydeden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Antalya’dan Avrupa Şampiyonu olarak dönen Devrim Aydın kızımıza, Avrupa ikincisi Tuğba Nur Kıvrak kardeşim ve Avrupa üçüncülüğü elde eden Altuğ Demir ve Bekir Karaömeroğlu kardeşlerime bizlere bu gururu yaşattıkları için teşekkür diyorum. İlçemizdeki sportif alanların arttırılması ve gençlerin spora yönlendirilmesi noktasında önemli çalışmalara imza atıyoruz. İlçemizin birçok bölgesinde gençlerimize hizmet verecek tesisler inşa ettik. Bu tesislerde sporla iç içe büyüyen çocuklarımız ileride sizler gibi uluslararsı şampiyonalarda bayrağımızı dalgalandıracak. Bu başarıların tesadüf olmadığına inanıyorum. Atakum Belediyesi olarak gençlerimize güvenip, her zaman onların yanında olmaya, spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.

ATAKUM’DA SPORA TAM DESTEK

Atakum İlçesinde 2014 yılında sadece bir adet spor alanı bulunduğunu söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, başarılı bir çalışma programıyla bu sayıyı 14’e çıkarttıklarını kaydederek, “Atakum Belediyesinde görevi devraldığımızda, ilçemizde maalesef ki bir tane sportif alan vardı. Nüfusunun büyük bir kısmını gençlerin oluşturduğu Atakum’da, bu duruma karşı bir şeyler yapmak gerekiyordu. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucunda ilçemizdeki sportif alan sayısını 14’e çıkarttık. İlçemize kazandırdığımız bu spor alanları ile sadece ilçemizde değil, bölgemizde de Spor Kenti Atakum olarak anılmaya başlandık” dedi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.