KUNDUZ BAŞPEHLİVANI ATLI BAŞKAN ÖZBALCI’YI ZİYARET ETTİ

KUNDUZ BAŞPEHLİVANI ATLI BAŞKAN ÖZBALCI’YI ZİYARET ETTİ

Kunduz yayla güreşlerinde başpehlivan olan Atlı Başkan Özbalcı'yı ziyaret etti.

A+A-

Vezirköprü’de geleneksel olarak düzenlenen 13. Kültür Sanat Doğa Turizm Festivali etkinlikleri kapsamında bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Kunduz Yağlı Güreşleri’nde 1.olup, altın kemeri alan Ladik Belediyespor Kulübü Güreşçimiz Başpehlivan Fatih Atlı, beraberinde hocası Bayram Ertan, Kulüp Başkanı Ali Sukas ve güreş sever Mustafa Eraslan ile birlikte Belediye Başkanı Selim Özbalcı’yı makamında ziyaret ettiler.

55 Başpehlivanın katıldığı ve kıran kırana mücadelelerin yaşandığı 13. Vezirköprü Kunduz Yağlı Güreşleri’nde müthiş bir oyun sergileyen Kulübümüz Güreşçisi Başpehlivan Fatih Atlı, finaldeki rakibi Orhan Okulu’yu yenerek altın kemerin sahibi oldu.

Ziyarette konuşan Başpehlivan Atlı, Belediye Başkanı Selim Özbalcı ve Kulüp Başkanı Ali Sukas’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Atlı “Hedefim Kırkpınar’da üç yıl üst üste başpehlivan olarak, altın kemerin ebedi sahibi olmak. Zorlu Kunduz Güreşleri’ni birincilikle bitirip, kemeri kazandık. Edirne öncesi büyük moral oldu. İnşallah Kunduz’da 2 yıl daha kazanarak kemeri tamamen  ilçemize getiririz. Şu an 656. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ne hazırlanıyorum. Bu süreçte bana destek olan Belediye Başkanımız Sayın Selim Özbalcı’ya, Kulüp Başkanımız Sayın Ali Sukas’a ve değerli Ladik halkına çok teşekkür ediyorum. Bu ilgi ve desteğe layık olmaya çalışıp, ilçemizi en iyi şekilde Edirne’de temsil edeceğim" dedi.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Kunduz Yağlı Güreşleri’nde altın kemeri kazanan Başpehlivan Fatih Atlı’yı tebrik etti. Özbalcı, “Fatih bizim evladımız. Ladik onunla gurur duyuyor. İlçemizi ve ilimizi güreşlerde en güzel şekilde temsil ediyor. Desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Allah nasip ederse, bu yıl Kırkpınar güreşlerinde tekrardan altın kemeri takacak. Buna canı gönülden inanıyoruz.” diye konuştu. Ziyaret sonunda Özbalcı, Başpehlivan Atlı’ya ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, başarı diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.