Kunduz ağasından teşekkür yemeği

Kunduz ağasından teşekkür yemeği

Vezirköprü ilçesinde 12. Kunduz Yağlı Güreşleri’nde ağa seçilen Bilal Acar şenliklerde emeği geçenlere bir teşekkür yemeği verdi.

A+A-

Belediye Sosyal Tesisleri’nde verilen yemeğe Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen M. Selçuk Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, İlçe Emniyet Müdürlüğü adına Komiser Soner Algök, Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Metin Gür, milli güreşçi Bayram Doğan, belediye meclis üyeleri ve belediye personeli katıldı. 
280 bin lira bedelle Kunduz Yağlı Güreşleri’nin ağalığını alan Bilal Acar güvenlik kuvvetlerinden sağlıkçılara, belediye personelinden olayı sahiplenen tüm Vezirköprülülere teşekkür ederek, daha güzel ve daha kapsamlı etkinlikler için çalışacaklarını söyledi. Acar, ilçe açısından çok önemli bir etkinlik olan güreşlere gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunun altını çizerek yağlı güreşlere katılımın bir rekor olduğunu ifade etti. 

Ağalığını yaptı
AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, Bilal Acar’ın ilçeye ve güreşlere yaptığı katkıların çok önemli olduğunu belirterek kendine yakışan ağalığını yaptığını ve kendisine teşekkür ettiğini ifade etti. Kırkpınar ayarı bir güreş olduğunu ve ilçenin tanıtımına ciddi katkılar sağlandığını belirten Doğan, seyircinin ilgisinin güreşleri daha görkemli ve coşkulu hale getirdiğini bu konuda ilçe halkına minnettar olduklarını söyledi. Çok önemli bir organizasyondan yüz akıyla çıkıldığını kaydeden Doğan, organizasyondaki fedakar çalışmalarından dolayı belediye personeli ve güvenlik güçlerine teşekkür etti. 
Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ise Kunduz Yağlı Güreşleri'ni Kırkpınar’a rakip göstermeyi yineleyerek, festivali tüm Vezirköprü’nün sahiplendiğini ve bu durumdan gurur duyduğunu ifade ederek ağa seçilen Bilal Acar’a katkı ve gayretlerinden dolayı teşekkür etti. 
Güreş Ağası Bilal Acar, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan’a birer tablo hediye etti.

kunduz-agasindan-tesekkur-yemegi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.