Kulak kestiler serbest kaldılar

Kulak kestiler serbest kaldılar

İzmir'in Bornova ilçesinde iki kişi, ortağı oldukları kafeyi kendilerine devretmesini istedikleri E.Ö’yü iddiaya göre kaçırarak ormanlık alanda kulağını kesti.

A+A-

Polis ekiplerince yakalanan iki zanlı, çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı. 
Olay, geçen 23 Mart günü, Belkahve mevkisindeki ormanlık alanda meydana geldi. Bornova'da bir kafeyi işleten ortaklardan O.K.(34) ve İ.K. (28) kafeyi tamamen ele geçirmek için ortak oldukları E.Ö. (26)'den hissenin hepsini istedi. Bu teklife yanaşmayan E.Ö.'yü; O.K. ve İ.K. iddiaya göre kaçırıp ormanlık alanda kulağının bir kısmını kesti. İki saldırgan, daha sonra ortak E.Ö.'yü de yanlarına alarak bir diğer ortak G.İ.'yi de kafede darp etti. Saldırgan ortaklar kaçarken kulağı kesilen E.Ö. ile darp edilen G.İ. durumu polise bildirdi.

POLİS YAKALADI MAHKEME SERBEST BIRAKTI
İhbar üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, O.K. ve İ.K.'nın peşine düştü. Polis kısa sürede iki zanlıyı yakaladı. Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 200 mermi ve Magnum marka silah ele geçirildi. İfadelerinin ardından savcılığa sevk edilen zanlılar tutuklanma talebiyle mahkemeye gönderildi. Zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.