''KÖYLÜMÜZE ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ KOLAYLIKLARI SAĞLAYACAĞIZ''

''KÖYLÜMÜZE ELİMİZDEN GELEN HER TÜRLÜ KOLAYLIKLARI SAĞLAYACAĞIZ''

Ak Parti Bafra belediye başkan aday adayı Tuncay Yurduseven seçim çalışmalarına bugün büyük pazar yerinde devam etti.

A+A-

Bafra Pazarcılar odası başkanı Hüseyin Topuz’un da eşitlik ettiği ziyaretlerde hem pazar esnafıyla, hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Yurduseven, yaklaşan yerel seçimlerde destek istedi.

Pazar yerlerinin belediyecilik hizmetlerinden en çok etkilenen alanlardan birisi olduğuna dikkat çeken Yurduseven; “Pazar yerleri sürekli hareketin olduğu, şehrin kalbinin attığı mekanlardır. Fiziki şartları iyileştirilmiş olan pazar yerlerinde, hem vatandaşlarımız uygun fiyatlara huzurla alışverişini yapabilir, hem de binbir cefayla çiftçilik yapan köylülerimiz mahsüllerini rahatça tüketiciye sunabilir. Allah nasip eder de seçildiğimiz takdirde kökeni çiftçilikten gelen bir ailede büyümüş birisi olarak köylümüze elimizden gelen her türlü kolaylıkları sağlayacağız” dedi.

koylumuze-elimizden-gelen-her-turlu-kolayliklari-saglayacagiz-1.jpg koylumuze-elimizden-gelen-her-turlu-kolayliklari-saglayacagiz-2.jpg koylumuze-elimizden-gelen-her-turlu-kolayliklari-saglayacagiz-3.jpg koylumuze-elimizden-gelen-her-turlu-kolayliklari-saglayacagiz-4.jpg koylumuze-elimizden-gelen-her-turlu-kolayliklari-saglayacagiz-5.jpg koylumuze-elimizden-gelen-her-turlu-kolayliklari-saglayacagiz-6.jpg koylumuze-elimizden-gelen-her-turlu-kolayliklari-saglayacagiz-7.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.