Bafra'da köyler Sele Teslim

Bafra'da köyler Sele Teslim

Bafra ilçesinde sabah saatlerinde başlayan aşırı yağışlar ilçe ve köylerde büyük capta hasar meydana getirdi.

A+A-

Aşırı yağışların sebeb olduğu köylerde köprüler  ve yollar büyük hasar gördüğünü belirten Bafra ilçe kaymakamı Ali Katırcı,” Sahil güvenlik ekipleri ilçe özel idaresi ekipleri kurtarma ekipleri olay yerindeler şu ana kadar bize gelen yardım isteyen vatandaşlarımıza ulaşılmış  helikopterlerle köylerimiz kontrol ediliyor”dedi..

Kaymakam Katırcı,”Her hangi bir sıkıntıya karşı irtibat halindeyiz. Bölgede çok yoğun bir yağış var bütün iş makinelerimiz hareket halinde değişik köylere makinalarımızı servis ettik onun kontrolünü yapıyoruz. Özel idare genel sekreterimiz bölgede incelemer yapıyor.Kolaydan sahile kadar olan yerlerde bu sıkıntılar var. Can kaybımız yok tedbirlerimize dataylı bir şekilde aladık bütün ekibimiz burda allahtan temenimiz bir can kaybının olmaması milletimize devletimize allah afet vermesin  zor durumda olan vatandaşımız var biz derhal helikopterle müdahale yapıyoruz“şeklinde konuştu.

Sahil güvenlik ekipleri Samsun sivil savunma ekipleri bölgede hareket halinde olası bir olaya karşı hazır bekliyorlar.Bafra ilçesine bağlı Dereler köyünde iki adet köprünün büyük hasar gördüğünü vatandaşların evlerine sel baskını olduğu çiftçilerin ekili alanları zarar gördüğü  Dereler köyü  muhtarı Halil Ucar tarafından bildirildi.Öte yandan aşırı yağışlar nedeni ile Bafra ilçesine bağlı kolay beldesine ulaşım sağlanamıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.