KOSGEB Girişimcilik Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

KOSGEB Girişimcilik Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB işbirliği ile açılan ’Uygulamalı Girişimcilik Kursu’na katılan kursiyerler belgelerini aldı.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılan kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri teslim edildi. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenlenen belge törenine Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, KOSGEB Eğitmeni Alişan Dereci ve kursiyerler katıldı.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar yaptığı açıklamada ‘’ Ülkemiz için girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması, katma değer üreten yeni işletmelerin ekonomiye kazandırılması ve istihdam sağlanması için KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimi büyük önem taşımaktadır. Bafra TSO olarak KOSGEB ile ortak mutabakat sonucu başarılı bulunan iş fikirlerine sahip siz değerli kursiyerlerimiz 4 gün 32 saat süren programı başarı ile tamamlayıp bu sertifikayı almaya hak kazandınız. İş hayatına attığınız bu adımın başta Bölgemiz olmak üzere Ülkemize hayırlı olmasını temenni eder, başarılarınızın devamını dilerim’’ dedi.

Konuşmaların ardından kursiyerlerin belgeleri tören ile teslim edildi.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.