Korsan Kombicilere Dikkat

Korsan Kombicilere Dikkat

Yalçın Köse- Bafra55.net / Mahmut Özkök: Sağlığınıza ve Canınıza değer veriyorsanız korsan kombi servislerine dikkat edin.

A+A-

Kış Aylarının gelmesiyle yoğunlaşan kombi bakımları ve türeyen korsan kombicilere karşı dikkatli olmamızı ve insan sağlığı için bunun önemli olduğunu belirten Bölgemiz Bosch, Buderus Kombi Yetkili Servisi Özkök Servis işletmecisi Mahmut Özkök, “Sağlığınıza ve Canınıza değer veriyorsanız korsan kombi servislerine dikkat edin.” dedi.

Özellikle kış aylarında kombinin performansını arttırmak, tasarruf ve insan sağlığı için önemli olan kombi bakımında hemen hemen her üründe olduğu gibi korsan kombicilere dikkat edilmesi gerekiyor.

Korsan kitap, taksi, çakma ayakkabı ve hatta kaçak alkol ve et ürünlerine kadar uzanan korsan sektöründe artık kombicilerde yerini aldı.

Evleri yetkili servis personeliymiş gibi arayan, kapı kapı dolanan hatta ve hatta kombinin sigorta şirketleri tarafından tutulan bu şahıslar insan sağlığıyla oynuyor.

Korsan Kombiciler hakkında açıklama yapan Mahmut Özkök, “ Kombi bakımlarında yetkili olmayan kişiler tarafından vatandaşlar aranıyor. Kombi ve petek temizliğine geldik gibi ifadeler ile kombilere ve peteklere müdahale ediliyor. Yine özellikle özel sigorta şirketlerinin bu markalar ile anlaşmaları olmasına rağmen, özel sigorta şirketleri yetkili kişileri göndermek yerine yetkili olmayan kişileri gönderiyor ve periyodik kombi bakımı yaptırıyor. Bu bakımlar yetkili olmayan kişiler tarafından yapılınca müşterilerde memnuniyetsizliklere neden oluyor. Müşteriler bu konuda daha duyarlı ve dikkatli olmalı Sağlığınıza ve Canınıza değer veriyorsanız korsan kombi servislerine dikkat edin. Çünkü bu korsan kombiciler işten anlamadıkları gibi kombilerin parçalarını çalıp sağlığınızla oynayabiliyor. Kombi bakımları sizlerin sağlığı, kombinin performansı ve tasarrufu için yapılıyor." dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum