KONTROLDEN ÇIKAN İŞ MAKİNESİ 2 EVE ÇARPTI, 1 OTOMOBİLİ EZDİ

KONTROLDEN ÇIKAN İŞ MAKİNESİ 2 EVE ÇARPTI, 1 OTOMOBİLİ EZDİ

Samsun'un Canik ilçesinde kontrolden çıkan bir iş makinesi 2 eve çarptı, 1 otomobili hurdaya çevirdi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Uludağ Mahallesi Şükrübey Sokak'ta rampadan aşağı inmeye çalışan Emre Kabadayı idaresindeki 55 20008 52 plakalı iş makinesi, operatörünün kontrolünden çıkınca 2 eve çarptı, Nurettin Önder'e ait 55 BZ 228 plakalı otomobili hurdaya çevirdikten sonra güçlükle durdu. Mahalle sakinleri tarafından iş makinesinin operatör kabininden çıkartılan operatör Emre Kabadayı, olay yerine gelen ambulansla hastaneye götürüldü. 
Olay esnasında evinin balkonunda bulunan Nurettin Önder, "Ben evin çatısındaydım. Bir baktım iş makinesi bulunduğu yerde zikzak çizerek geliyordu. Bir anda hızla aşağıya doğru kaymaya başladı ve kontrolünü kaybetti. Dönerek ve savrularak hız a eve doğru geliyordu, evin çatısından aşağı atlamayı düşündüm ama daha sonra evin diğer tarafına kaçtım. Kepçesi evin çatısına çarptı. Daha sonra evin altındaki yere çarptı. Arabam evin önünde park halindeydi, bende rüya görüyorum zannettim. Daha sonra araba
çarpmış. Sürücüsü şok halindeydi ambulans aldı götürdü" dedi. 
Havanın soğuk olması nedeniyle sokakta kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önlerken, mahalle sakinleri, "Havalar iyi olduğunda sokakta oturuyoruz. Bugün hava soğuk diye çıkmamıştık, bu olay meydana geldi" diye konuştu. 
İş makinesi operatörü Emre Kabadayı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.