KOMŞUSUNU VURAN KATİL ZANLISI POLİSE TESLİM OLDU

KOMŞUSUNU VURAN KATİL ZANLISI POLİSE TESLİM OLDU

Samsun’da dün meydana gelen silahlı kavgada 1 kişinin ölümüne, 1 kişinin de yaralanmasına neden olan 16 yaşındaki şahıs bugün polise teslim oldu.

A+A-

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında daha önceden husumet bulunan komşular dün yine tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada T.C.A (16), pompalı av tüfeğiyle komşusu Bayram Kılıç’a (48) ateş açtı. Açılan ateş sonucu Bayram Kılıç başından yaralanırken, olay yerinde bulunan Ayten Çetin (52) de kolundan ve karnından yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Bayram Kılıç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Ayten Çetin ise tedavisi sonrası taburcu edildi. 
Olay sonrası T.C.A, olay yerinden kaçtıktan sonra bugün sabah saatlerinde İlkadım ilçesinde bulunan Sülün Kuşu Kavşağı'nda İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu. İlk ifadesi İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde alınan şahıs daha sonra 18 yaşından küçük olması nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum