Köktaş;Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Köktaş;Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Polis Teşkilatı'nın 172. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-
Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Emniyet güçlerimiz, anayasa ve yasalara sadakatle, hukuka bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir vazife anlayışıyla, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için büyük fedakarlıklar göstererek çalışmalarını yürütmektedir.
Ülkemizin ve halkımızın huzuru ve emniyetinin sağlanması için gece gündüz demeden fedakârca görev yapan Polis Teşkilatımız, aziz milletimiz için bir iftihar kaynağıdır.
Emniyet güçlerimizin teknolojik altyapısının güçlendirilmesi gibi, Polis Teşkilatımızı daha ileriye taşıyacak olan her türlü çalışmayı desteklemeye devam edeceğiz.
Bu düşünceler içinde Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş Yıldönümünde başta; Samsun Emniyet Müdürlüğü çalışanları olmak üzere, vatana, millete hizmette her türlü fedakarlığı gösteren tüm Polis Teşkilatı’mızın Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum.
Görevi başında şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Halen görevleri başında vazifelerini ifa eden polislerimize ise üstün başarılar diliyorum."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.