KÖKTAŞ: TERME VE ATAKUM TEŞKİLATLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KÖKTAŞ: TERME VE ATAKUM TEŞKİLATLARINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Atakum ve Terme İlçe Teşkilatı ile "Hayırlı Olsun" ziyareti kapsamında biraraya geldi.

A+A-

AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın "Hayırlı Olsun" ziyaretleri devam ediyor. AK Parti 5. Olağan Kongre süreci kapsamında kongrelerini tamamlayan İlçe Teşkilatları'na AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Başkan Yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulunuyor.
Gerçekleşen ziyaretlerde Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'e, Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç'a ve yeni yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Köktaş, çalışmalarında da başarılar diledi.
Ziyaretlerin ardından da Başkan Köktaş başkanlığında İlçe Danışma Toplantılarını gerçekleştiren Terme ve Atakum İlçesi teşkilat üyeleri 2015 genel seçim çalışmaları üzerine görüş alışverişinde bulundular. Düzenlenen toplantılara Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'da katıldı.
Teşkilatların siyasi partileri ayakta tutan bir omurga gibidir diyen AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Teşkilatlar, seçimlerde çalışmasını yapan, sandığa sahip çıkan, yapılan hizmetleri vatandaş ile paylaşan, yapılması istenilen çalışmayı gerekli yerlere ulaştırmak gibi görevleri bulunan önemli yerlerdir. AK Parti olarak teşkilatlarımıza her zaman büyük önem veriyor, teşkilat üyelerimizle sürekli olarak istişarelerimizi ve görüş alışverişlerimizi gerçekleştiriyoruz." dedi.  

Başkan Köktaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "2002 yılından geriye doğru bakıldığında istikrar ve güven ortamının olmadığı koalisyon hükümetlerinin ülkeyi kaosa götürdüğü günleri görmekteyiz. O dönemlerde Öyle bir sistem kurmuşlar ki, Türkiye bir takım iç ve dış çevrelerin yönettiği bir ülke haline gelmişti. 
Türkiye'de ne zaman işler iyiye gitse işte o zaman darbe yapılmış, defalarca yaşanan bu olaylarda kaybeden hep ülkemiz ve milletimiz olmuştur.
İşte AK Parti iktidarıyla birlikte ülkemizde istikrarın ve güven ortamının yaralatıldığı, her alanda devrim niteliğinde hizmetler yapıldığı dönemde yine o şer cepheleri ortalığı karıştırmak için ellerinden gelini yaptılar. Oyunlar oynadılar, kumpaslar kurdular.
Hatırlayın 3. Köprü, 3. havalimanı, IMF'ye olan borcun sıfırlanması, uluslararası derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'nin notunu yükseltmesi gibi olumlu gelişmelerin yaşandığını dönemde ağaçları bahane ederek yaşanan gezi olaylarında sokakları yaktılar, yıktılar. İnsanların canına, malına kastettiler, parti binalarımızı taşladılar, bizim de hayati tehlikeler geçirdiğimiz eylemlere hep beraber tanık olduk.
Ülkemizde bu kadar güzel gelişmeler yaşanırken, Türkiye bölgesinin yıldızı bir ülke olarak yükselirken, Türkiye siyasi istikrarla yoluna devam ederken, bu vatandaşımıza ekonomik istikrar olarak yansırken, bütün dünyayı ve Avrupa’yı küresel ekonomik kriz kasıp kavururken, Gezi Parkı meselesiyle ülkemizde yaşanan bu olumlu gelişmeler karartılmaya çalışıldı.
Gezi olayları yetmedi. 17 ve 25 Aralık olaylarıyla sivil darbe operasyonları geldi. Kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırma operasyonları yapıldı.
Bu komplolar üzerinden ‘paralel çete’, yurt içi ve yurt dışındaki bağlantılarıyla AK Parti’yi ve Başbakanı iktidardan uzaklaştırmak istediler.
Hesapları Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ın cumhurbaşkanı olmasını engellemekti. Çünkü bu zamana kadar hep kendileri Cumhurbaşkanını belirlemiş, milletin ne dediği hiç bir zaman umurlarında olmamış, milletin derdiyle dertlenmemişlerdi.
Hesapları tuttu mu? engelleyebildiler mi? Hayır. Tarih bir kez daha gösterdi ki milletin içinden gelen kimseyi engelleyemezler.
Bunlar kolay süreçler değildi. Teşkilatlarımızın gayretli çalışmaları, milletimizin de büyük desteği ile 30 Mart’ta, 10 Ağustos'da bu çevrelere en sert cevap verildi. Millet iradesini gösterdi ve İstikrarına, istikbaline sahip çıktı." diyerek sözlerine son verdi.

Toplantıların ardından #AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin'e ve Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç'a teşkilatlar adına seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.