KÖKTAŞ GAZİLERİ UNUTMADI

KÖKTAŞ GAZİLERİ UNUTMADI

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği’ni ziyaret etti.

A+A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı İrfan Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerini ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril ve yönetim kurulu üyelerini dernek binalarında ziyaret etti.
Sohbet ortamında geçen ziyarette AK Parti İl Sosyal İşler Başkanı Emine Karaçuha Yılmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe'de hazır bulundu.
Gerçekleşen ziyarette Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şube Başkanı İrfan Öztürk ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril dernek olarak yaptıkları faaliyetlerden söz ederek her zaman kendilerini destekleyen, yalnız bırakmayan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'a teşekkür ettiler.
 
Ziyarette konuşmasını yapan Başkan Köktaş ise, "Üzerinde yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesi, şehit ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri ulvi mücadele ile gerçekleşmiştir. Cumhuriyetimizin temellerinin atılmasında da, yine aynı inanç ve kararlılık vardır.
Bizler bunun bilincindeyiz; bu bakımdan bu ülkenin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi, bu yüce mertebeye ulaşan kahramanlarımızın tümünü, sevgi, saygı ve şükranla anıyoruz.
Bize şehit ve gazilerimizden miras kalan Cumhuriyetimizi, birlik ve bütünlük içinde koruyacak, demokrasiden, hukuktan ve özgürlüklerden geri adım atmadan ülkemizi daha da ileriye taşıyacak, gece gündüz çalışarak daha da güçlendireceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, vatanımız, milletimiz için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle ve dualarla anarken, tüm gazilerimize de şükranlarımı, minnet duygularımı sunuyorum.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.