KIZILIRMAK İLKOKULU’NDA SAĞLIKLI ADIMLAR PROJESİ

KIZILIRMAK İLKOKULU’NDA SAĞLIKLI ADIMLAR PROJESİ

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü ve Nestle işbirliğince yürütülen “Sağlıklı Adımlar” projesi çerçevesinde kızıırmak ilkokulunda beslenme ve sağlık etkinlikleri yapılmakta.

A+A-

2018/2019 Eğitim Öğretim Kızılırmak İlkokulunda yapılan bu proje kapsamında öncelikle öğretmenler, öğrenci ve velilere seminerler düzenlenerek proje hakkında bilgi verildi.
Her hafta farklı beslenme ve sağlık etkinliklerin yapılacağı projede ilk hafta öğrenciler ile birlikte sütten yoğurt; yoğurt ve meyve kullanılarak meyveli yoğurt yapılarak diğer sınıflarla paylaşıldı. Meyve ve yoğurdun sağlık için önemini öğrencilere kavratıldı.
Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ “Sağlıklı Adımlar” projesinin Samsunda sadece 4 okulda Bafra’mız da ise sadece Kızılırmak İlkokulu’nda yapıldığını dile getirerek proje ile öğrencilerimize sağlıklı beslenmenin önemini kavratmaya çalıştıklarını belirtti.
Okul Müdürü Hasan ELAGÖZ yaparak yaşayarak öğrenen ve diğer sınıflarla yaptıklarını paylaşan öğrencilerimizin hem bir şeyleri yapmanın mutluluğunu; aynı zamanda da yaptıklarını paylaştıklarından hem işbirliği, yardımlaşma hem de paylaşma duygularının geliştiğini belirtti.

 

kizilirmak-ilkokulu’nda-saglikli-adimlar-projesi.jpgkizilirmak-ilkokulu’nda-saglikli-adimlar-projesi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.