’’Kıyaklar’’ Bafra’da Bir İlke İmza Attı

’’Kıyaklar’’ Bafra’da Bir İlke İmza Attı

Ali Keskin - Bafra55.net / Samsun’un Bafra İlçesi her geçen gün büyüyüp gelişim gösterirken esnafları da bu gelişime büyük katkı sağlamaya devam ediyor.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesi her geçen gün büyüyüp gelişim gösterirken esnafları da bu gelişime büyük katkı sağlamaya devam ediyor.  

Bafra’da ,’’Kıyak Kardeşler’’ , restaurant sektöründe yeni bir ilke imza attı. Bafra’da, çeşitli bölgelerinde balık satışı yapan Kıyak Kardeşler Balıkçılık şirketi, şimdi ise Bafra’nın gelişip büyümesine katkı sağlayarak, Kıyak Kardeşler Balık & Restaurant işletmesini Bafra’ya kazandırdı. Kaliteli hizmet ve güler yüzlü personelleri ile hizmet veren Kıyak Kardeşler&Restaurant üst katında aile salonu bulunuyor  ve kendi balığınızı kendinizin seçip restaurant içerisinde yeme imkanı sağlıyor. Hacınabi Mahallesi, Hacıbaşı Sokak’ta hizmet veren Kıyak Kardeşler & Restaurant  gece saat 22:30 ‘a kadar hizmet verirken, alkolsüz işletmede, evlere ve işyerlerine (0362) 532 2525 telefon numarasından sipariş verebilirsiniz.

Kıyak Kardeşler Balık&Restaurant

Adres: Hacınabi Mahallesi, Hacıbaşı Sokak Bafra

Telefon: (0362) 532 2525

kiyak-kardesler.jpgkiyak-kardesler-1.jpgkiyak-kardesler-2.jpgkiyakci-kardesler-8.jpgkiyak-kardesler-3.jpgkiyak-kardesler-4.jpgkiyak-kardesler-5.jpgkiyak-kardesler-6.jpgkiyak-kardesler-7.jpgkiyak-kardesler-8.jpg

kiyakci-kardesler.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum