KIRSAL KÖYLERDE SÜNNET ŞÖLENİ

KIRSAL KÖYLERDE SÜNNET ŞÖLENİ

Bafra’nın Kırsal Köylerinden Sarpun ve Karakütük Köylerinde Sünnet Şöleni

A+A-

 

Bafra ilçe Müftülüğü ve Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Sarpun ve Karakütük köylerinde 50 çocuğu sünnet ettirdi.      


  Bafra İlçe Müftülüğü bu seneki Kutlu Doğum Haftası  faaliyetlerine bir yenisini daha ekledi. Bafra ile Müftüsü Burhan Keleş, Çocukların ülkemizin geleceğinin teminatı olduğunu söyledi. Keleş,“ Bir anne ve babanın evladı üzerinde hakları olduğu gibi, evladın da anne ve babası üzerinde hakları vardır.
 


Bunların en önemlisi, çocukları helal rızık ile beslemektir, onlara güzel isimler vermektir. Onları peygamberimizin ahlakını öğretmek ve yetiştirmektir. İşte böyle güzel bir bahar gününde peygamberimizin bir sünnetini ihya etmek üzere, Peygamberimizin Kutlu Doğumu Haftasında sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.      


  Bafra Nafiz Kurt Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Çepni ise“Bu bizim için mutluluk verici bir olay, bu gün burada elli yavrumuzu sünnet ettirmiş olmak tarifi imkânsız bir güzellik, bu çocukların hepsi geleceğimiz, bize bu imkânı sağlayan İlçe Müftülüğü ile doktor arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.      


   Bafra İlçesinin Kırsal Köylerinden Sarpun ve Karakütük köyünde gerçekleşen Sünnet şöleninde, çocuklara, diş fırçası, macun, oyuncak ve giysi hediye edildi. Sünnet sonrası Sarpun Camiinde de Mevlit-i Şerif programı ile yağmur ve afet duası ile program son buldu. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.