KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ YAPI KREDİ İLE ANLAŞTI

KIRMIZI ET ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ YAPI KREDİ İLE ANLAŞTI

Yapı Kredi Bankası, üretici birlikleri ile yaptığı işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Samsun İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile Yapı Kredi arasında imzalanan protokol çerçevesinde, birlik üyeleri artık Yapı Kredi Tarım Bankacılığı’nın sunduğu avantajlardan yararlanabilecek.

Yapı Kredi Bankası, Tarım Bankacılığı müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik geliştirdiği iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Samsun İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği ile işbirliği protokolü imzalayarak, birlik üyelerine daha avantajlı tarımsal kredi fırsatları sunmaya başladı.

Birlik merkezinde gerçekleşen imza törenine; Samsun İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Yapı Kredi Bankası Bafra Şube Müdürü Mustafa Bayram ve Yapı Kredi Bankası Bafra Şube KOBİ Portföy yöneticisi Neslihan Terzi katıldı.

Samsun İli ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği üyelerinin Yapı Kredi Tarım Bankacılığının tüm yeni ürün ve hizmetlerinden yararlanmasını amaçlayan protokolün imza töreninde konuşan Yapı Kredi Bafra Şube Müdürü Mustafa Bayram, “Yapı Kredi olarak Türkiye genelinde sahip olduğumuz geniş şube ağımız ile il ve ilçelerde müşterilerimize hizmet veriyoruz. Şubelerimizin bulunduğu lokasyonlarda yetiştirici ve üretici birliklerle anlaşmalar yaparak, Türkiye’nin büyüyen ekonomisine ve çiftçilerimizin ihtiyaçlarının giderilmesine katkıda bulunmak her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Yapı Kredi olarak, ülkemizin geleceği için stratejik önemi olduğunu düşündüğümüz tarım ve hayvancılık sektörünü desteklemeye, daha verimli işletmeler oluşturmaya, çiftçi ve üreticimize her türlü finansman olanaklarımızla, danışmanlık hizmetlerimizle yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Mustafa Bayram sözlerine şöyle devam etti:

“Yapı Kredi olarak, tarım ve hayvancılık sektörüne desteğimiz devam ediyor. Son yıllarda yaşanan kapasite ve üretim artışına paralel olarak bu alanlarda yenilikçi çalışmalar oluşturduk. Yaygın şube ağımızın bulunduğu Karadeniz Bölgesi’ndeki uzman çalışanlarımız, hem bu segmentteki bilgi ve hizmet kalitesini artıracak, hem de müşterilerimize hayvancılık ve tarım finansmanı konusunda danışmanlık vererek avantajlı finansman seçenekleri sunacak. Karadeniz Bölgesi’nin süt hayvancılığı açısından en zengin yörelerinden biri olan Samsun için hazırladığımız kredi protokolü sayesinde Samsun’lu Ziraatçilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ayrıcalıklı finansman fırsatları sunmaktan büyük mutluluk duyacağız.”

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.