KİRENLİ VE KAPAKLI MAHALLESİNDE OTURAN AİLELERİN EV DRAMI !!!

KİRENLİ VE KAPAKLI MAHALLESİNDE OTURAN AİLELERİN EV DRAMI !!!

Samsun’un Bafra İlçesine yaklaşık 65 kilometre uzaklıkta bulunan Karakütük Kirenli ve Kapaklı Mahallesinde oturan Kırıkbaş Ailelerin oturdukları evleri perişan ve atıf durumda.

A+A-

Bafra ilçesi Karakütük Kirenli mahallesinde doğduğu günden beri ikametgâh eden Ferhat Kırıkbaş bedensel engelli oğlu Ramazan Kırıkbaş, kardeşi Mustafa Kırıkbaş ve yine bedensel engelli olan geleni Zekiye Kırıkbaş ile penceresi, kapısı, çatısı ve hiç eşyası olmayan çöktü çökecek evde yaşamaya çalışıyor.

Gece kondudan perişan ve atıf durumda olan ev sahibi Ferhat Kırıkbaş ise; geçtiğimiz yıllarda yetkililer görevliler buraya gelerek evimizin içini ve dışını fotoğraf çekerek sizleri bu barakadan kurtaracağız yaşanacak bir ev yaparak sıcak bir yere kavuşturacağız dediler ama dediklerinde kaldı. İşte geldiniz ve gördünüz evin hiçbir tarafına ellenmedi, çekilen fotoğraflar neden çekildi ve bizlere neden yeni ev sıcak yuva sözü verdiler. Ne olur bizim halimizi görsünler burada hayvan bile yaşamaz ama çaresizlikten yoklunda hiçbir şey yapamıyoruz. Bu bizim kaderimiz olmaması lazım. Başta Devlet büyüklerimizden zengin iş adamlarımızdan vicdanlarına sesleniyorum ne olur bizim bu halimizi görsünler biz büyük evde istemiyoruz, bizleri soğuktan koruyacak sıcak bir aile ortamı olacak ev istiyoruz ne olur sesimiz halimizi görsünler diyerek yardım isteyerek sözlerini tamamladı.

Karakütük Kapaklı mahallesinde bulunan Beşir Kırıkbaş (52) ise çökecek olan evde 9 kendi nüfusu ve 4 akrabasıyla toplam 13 kişiyle 3 küçük odada yaşam mücadelesi veriyor. Baraka, atıf ve sadece 3 küçük oda 13 kişi ile yaşamaya çalışan Beşir Kırıkbaş, 3 defa Bafra İlçe Kaymakamlığına bizzat kendim ev için müracaatta bulundum. Halimi ve evimizin yaşanacak durumda olmadığını belirttim, bizlere yardımcı olmaları konusunda dileklerimi belirttim. Ama maalesef şuana kadar hiçbir çözüm alamadım. Başvuru dosyam şuan ilçe Kaymakamlığında ama görüyorsunuz ki yapılan ve değişen hiçbir şey yok. Yetkililerden şu sorunumuza kalıcı çözüm istiyoruz dedi.

“ Bafumder Ailelere Yardım Elini Uzatacak “

Bafra Bafumder Başkanı Hülya Yangın Ertekin ile yaptığı konuşmada ise dernek olarak başta ev sıkıntısı olmak üzere diğer sıkıntılar için 2 ailemizde yardımcı olacağız. Buradan sesleniyorum duyarlı İşadamlarımız olmak üzere Yetkililere bu konuda duyarsız kalmayacaklar. Bafumder olarak bizler bu 2 ailemiz için taşın altına elimizi koyacağız. Bu birlik beraberlik içinde zengin iş adamlarımız ve yetkililer dirsek temas kurarak bu ailelerimize elimizden ne geliyorsa en yakın zaman için de yapacağız dedi.

Haber-Foto; Ebubekir Yılmaz

kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-1.jpg kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-2.jpg kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-3.jpg kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-4.jpg kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-5.jpg kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-6.jpg kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-7.jpg kirenli-ve-kapakli-mahallesinde-oturan-ailelerin-ev-drami-!!!-8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum