Kırcalı;Grup toplantısında ahlaksızlık zirve yaptı

Kırcalı;Grup toplantısında ahlaksızlık zirve yaptı

TBMM’de yapılan CHP Grup toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında

A+A-

Tayyip’in p….. susturamaz bizleri sloganı atılması ve CHP Liderinin buna sessiz kalmasına AK Paerti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı tarafından ahlaksızlık zirve yaptı olarak değerlendirildi.

AK Parti Samsun milletvekili Av. Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: CHP’de tabanının da kabul etmediğine inandığım bir seviye yok oluşu yaşanmaktadır. CHP lideri edep ve akıl tutulması yaşamaktadır. Sürekli toplumu kutuplaştıran, hakaret içeren, kin ve nefret yüklü söz ve davranışlar sergilemektedir. Bunlar bir tükeniştir. Siyasette bunların yeri yoktur. Son olarak CHP grup toplantısında Cumhurbaşkanımıza ve Partimize yönelik çirkin ve küfürlü sloganlar atılmıştır. Bunu ve buna sessiz kalan CHP Genel müdürünü şiddetle kınıyorum.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı: Kılıçdaroğlu Millet iradesi ve Demokrasiye karşı küfürlü bir yol izlemektedir. Milletimizin önüne çıkacak projeleri olmayanların izleyeceği yol hakaret, iftira ve küfürdür. Milletimize hizmet etmek yerine küfür etmeyi tercih edenleri milletimiz bir kez daha kınamaktadır. Biz milletimizin önüne 3. Hava alanı sunuyoruz, CHP Genel başkanı milletimizin iradesine hakaret ediyor. Biz milletimizin önüne hastaneler, üniversiteler, barajlar, yollar sunuyoruz, CHP Genel müdürü milletimizin temel değerlerine saygısızlık yapıyor. Biz milletimizin önüne demokrasi, insan hakları, yüksek hayat standartları sunuyoruz. CHP genel başkanı milletimize karşı edep dışı ve seviyesiz açıklamalar yapıyor. Kısacası ahlaksızlık zirve yapmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.