Kırcalı;Durmak yok yola devam dedi

Kırcalı;Durmak yok yola devam dedi

AK Parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı ziyaret, inceleme ve çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

FOTO GALERİ

Milletvekili Orhan Kırcalı Bafra ilçesinin en uzak 4 yeni mahallesi olan Sarpın, Gökalan, Yenialan ve Karakatük mahallelerini Samsun Büyük şehir belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile birlikte ziyaret etti. Bu bölgede Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından yol ve alt yapı çalışmaları müjdeleri verildi. Çalışmalara başlandı. Kırcalı ayrıca Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Karayolları 7.Bölge müdürü Kenan Keskin, Atakum Halk eğitim Merkez müdürü Hasan Tanrısever, İl Milli eğitim müdürü Çoşkun Esen ve Kızılay Samsun Başkanı Dr.Habib Demirel’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve görüş alış verişinde bulundu. Kırcalı’nın ziyaretlerini AK Parti İl başkan yardımcısı Adnan Kaçmaz’da katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı çalışmalar ve ziyaretler hakkında şu açıklamaları yaptı:

15 Temmuz FETÖ ihaneti nedeniyle halkımızla beraber sürekli meydanlardaydık. Ayrıca Gazi meclisimizde ki çalışmalara kesintisiz olarak katıldık. Ülkemiz bir faciadan döndü. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Başbakanımız, meclisimiz, muhalefetimiz, basınımız kısacası topyekün milletimizin birlik ve beraberliği ile demokrasimizi, vatanımızı, devletimizi bu ihanetten temizledik. Meclisimiz 1 Ekimde yeni yasama dönemine başlayacak. Çalışmalarımız yoğun olarak TBMM’de devam edecek. Bir süredir devam eden ziyaretlerimize Atakum Belediye Başkanımız İshak Taşçı, Karayolları 7.Bölge müdürü Kenan Keskin, Atakum Halk eğitim Merkez müdürü Hasan Tanrısever, İl Milli eğitim müdürü Çoşkun Esen ve Kızılay Samsun Başkanı Dr.Habib Demirel’i ziyaret ederek;  çalışmaları hakkında bilgi aldık ve görüş alış verişinde bulunduk.

AK Parti Samsun Milletvekili açıklamalarını şöyle sürdürdü: Ayrıca Bafra ilçemizin en uzak 4 mahallesi olan Sarpın, Karakütük, Gökalan, Yenialan mahallelerimizde ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Bu ziyaretlerimiz sırasında Büyükşehir belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz bu mahallelerimizin çok önemli ve büyük problemleri olan yol ve alt yapı sıkıntılarını çözme sözü verdi. Buralarda kanalizasyonların içme suyuna karışma durumu oluyormuş. Bu insan sağlığını ve özellikle çocuklarımızı tehdit eden bir durumdur. Yollar ise ulaşımı çok zorlaştırıyordu. Bu bölgede ki problemler 10 mahallemizi birden ilgilendiriyor. Başkanımız buralarda ki çalışmaları da ertesi gün başlattı. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ziyarete büyük şehir belediye başkan vekilimiz Nihat Soğuk,  Bafra Belediye Başkan yardımcımız İsmail Kurt, büyük Şehir belediyesi Bafra şube Müdürü Yakup Tulum’da katıldı. Mahalle sakinlerimiz heyetimizi şaşkınlıkla karşıladı. Buralara oy istemek için seçimlerde bile zor gelinirdi. Şimdi seçilmiş insanlar geldi. Dertlerimizle ilgileniyor diye çok memnun oldular. Buralar hakikaten çok geri kalmış önceliği olan yerlerdi. Milletimizin her ferdi bu mağduriyetlerin ortadan kaldırılmasından memnun olur. Hayırlı olsun diyorum. Hem büyük şehir belediyemiz, Hem de ilçe belediyelerimiz hem de bizler Samsunumuza daha çok hizmet getirmek için çalışıyoruz. Her zaman halkımızın içinde bulunuyoruz. Bunlara devam edeceğiz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.