Kırcalı;'Bunlar Asker kılığına girmişHaşhaşiler'

Kırcalı;'Bunlar Asker kılığına girmişHaşhaşiler'

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı OHAL kanunu ile normalleşme süreci hızlanacaktır.

A+A-

 Çıkaracağımız kanunlarla devletimizin ve yargının daha ideal işlemesinin önü açılacaktır. 15 Temmuzda Asker kılığına girmiş haşhaşilerin milletimize,  demokrasimize Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza ve seçilmiş hükümetimize, millet iradesine, birlik ve beraberliğimize, çocuklarımız, kadınlara, yaşlı insanlara, polisimize, meclisimize, askerimize,  hain saldırısını yaşadık. Dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarında demokrasi nöbetinin Cumhurbaşkanının ikinci emrine kadar devam edeceğini belirterek vatandaşlardan meydanlarda olmaya devam etmelerini rica etti. Kırcalı açıklamalarını şöyle sürdürdü:  Milletimiz "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" dediğini ve bunu ispatlamıştır. Milletimiz şahadeti göze alarak elinde uçak, tank, helikopter ve her türlü silah olan bu haşhaşileri rezil etmiştir. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Milletimizle iftihar ediyor, yaralılarımıza bir kez daha acil şifalar diliyorum. Demokrasi nöbetimiz Cumhurbaşkanımızın talimatına kadar devam ettireceğiz. Milletimizden yaptığı fedakârlıkları devam ettirmelerini rica ediyorum. Bu haşhaşilerin yerde tankları, gökyüzünde Uçakları helikopterleri vardı. 79 milyon olarak şehit olduk gazi olduk bunlardan korkmadık. Çünkü biz yalnız Allah’tan korkarız. Allah’ta milletimizledir.

AK Parti Samsun milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarının son bölümünde ise şu görüşlere yer verdi: Türkiye içerisinde şu anda bütün bu kirli yapıyı, bu terörist yapıyı kurumlarımızdan temizlemek zorundayız. Bunun için ne gerekiyorsa yapılıyor ve yapacağız.  Bunlar milletimizin parasıyla alınmış silahlarla milletimizi vurmuşlardır. Eğer temizleyemezsek bunun bedelini ülke ve millet olarak çok ağır öderiz. Bu saygısız, bu utanmaz, bu seviyesiz, bu hain, bu cani tiplere, bu haşhaşilere milletimiz dik duruşuyla cevabını verdi. Bu dayanışmamız devam edecek, bu duruşumuz devam edecektir. Allah’ın izniyle milletimizi parçalamayacaklar. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.