KIRCALI ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

KIRCALI ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

AK parti Samsun milletvekili Av.Orhan Kırcalı Vezirköprü ilçesinde geçtiğimiz günlerde şehit olan Uzman Çavuş Şuayip Şilepe’nin anne ve babasını ziyaret etti.

A+A-

Kırcalı Ziyaret sırasında şehidimizin ruhuna Kuran-ı Kerim okudu ve dua edildi. Kırcalı Bayramın birinci günü AK Parti Samsun il başkanlığı, Vezirköprü ve Havza ilçe başkanlıklarında ki bayramlaşma törenlerine katıldı. Kırcalı Bayramın ikinci günü ise Bafra’da programlara iştirak etti. Bafra Ziraat Odasının düzenlediği kahvaltı programına iştirak etti. Şehidimiz Uman Çavuş Mete Yahşi’nin cenazesine katıldı.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bayramda Samsunumuza şehit ateşi düştü.  Uzman Çavuş Mete Yahşi evladımızı ebediyete uğurladık. Mekanı cennet olsun. Vezirköprü ilçemizde geçtiğimiz günlerde şehit verdiğimiz Şuayip Şilepe kardeşimizin değerli ailesini ziyaret ettik. Ailemize bir kez daha taziyelerimizi sunduk. Dualar ettik. Buruk bir bayramlaşma da bulunduk. Yaşadıklarımız büyük acılardır. Milletimize, anne ve babalara, eş ve çocuklarımız ile kardeşlere bu acıları yaşatanlar insanlık düşmanıdır. Milletimizin huzur ve kardeşliğine, devletimizin bölünmez bütünlüğüne, bayrağımıza göz dikmişlerdir. Bu bölücü ihanet yapısı ile amansız bir mücadele verilmektedir. Bu mücadele sonuna kadar devam edecektir. Son iki yılda 11 bine yakın bölücü terörist etkisiz hale getirilmiştir. Bölücü hainler hem yurt içinde hem de yurt dışında ki inlerinde vurulmaktadırlar. Tüm hainler bitene kadar kahraman askerlerimiz ve polislerimizin verdikleri mücadele devam edecektir. Her şehidimiz ve gazimiz içimize düşmüş, yüreğimizi parçalayan bir acıdır. Bu acıları milletimiz asla unutmayacaktır. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor. Ailelerimize sabırlar diliyor, gazilerimizi saygıyla selamlıyorum

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.