KIRCALI: DEMOKRASİ ve MİLLETİMİZ KAZANDI

KIRCALI: DEMOKRASİ ve MİLLETİMİZ KAZANDI

Ak Parti samsun milletvekili Orhan Kırcalı Samsun ve ilçelerinde ki demokrasi nöbetinden sonra TBMM çalışmaları için bulunduğu Ankara’da ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ve Kızılay meydanında devam eden demokrasi nöbetlerine de katıldı.

A+A-

AK Parti Samsun milletvekili yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi “ Vatan ve Demokrasi nöbetimize Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekillerimiz Ahmet Demircan ve Hasan Basri Kurt ile birlikte devam ettik. Halkımız son derece duyarlı.  Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bir emriyle ülkemizin dört bir yanından vatanımızın bölünmez bütünlüğü için Demokrasi nöbetine gelen milletimiz ile bir arada oluyoruz. Onlarla bir ve beraber bir bütünüz.

Esas hedefi kaos ve iç savaş çıkarmak ülkemizi bölüp parçalamak olan ihanete karşı milletimizin gösterdiği şahlanış tarihin altın sayfalarında yer almıştır. Milletimizin kahramanlığı ve şehadeti göze alarak yaptığı direniş ayni zamanda milletimizin milli diriliş hareketi olmuştur. Önümüze çıkartılacak her engeli Cumhurbaşkanımızın liderliği genel başkanımızın Başbakanlığında milletimizin desteği ve Allah'ın yardımıyla aşacak ülkemizi 2023- 2053 ve 2071 hedeflerimize taşıyacağız.”

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı açıklamalarını şöyle tamamladı “ Asil ve aziz milletimizle birlikte Demokrasi nöbetimizi istiklal ve istikbal mücadelemizi devam ettiriyoruz. 81 il ve ilçemizde milletimiz meydanlarda demokrasi nöbetini tutmaya devam ediyor. 15 Temmuz ihanetini milletimiz, cumhurbaşkanımız, başbakanımız vatanının milletini seven her kurum ve ferdinin direnişi, demokrasi ve millet iradesine sahip çıkmasıyla bertaraf edilmiştir. Bu direniş milletimizin dirilişi olmuş bu diriliş ile demokrasimiz ve Türkiye’miz kazanmıştır. Bundan sonrasında hızlı bir şekilde yaralarımız sarılacaktır. Hükümetimiz ilk olarak FETÖ/PDY nın hain silahlı darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerinin kederlerini hafifletmek ve yaralılarımızın acılarına ortak olmak için  şehit ve gazilerimize tanınan bütün hakları tanımış ve tüm imkânları da seferber etmiştir. Bu ihanet girişiminin içinde yer alanlardan  ordumuz, polisimiz, devlet kurumlarımız ve sivil hayatın içine sızmış olanların temizlenmesi devam etmektedir. Bunlar bağımsız Türk mahkemelerinin önüne çıkartılacak ve adaletin yerini bulması sağlanacaktır.”

kircali-demokrasi-ve-milletimiz-kazandi.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.