KIRCALI: ACIMIZ SONSUZ

KIRCALI: ACIMIZ SONSUZ

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı Uzman Çavuş Şuayip Şilepe için başsağlığı mesajı yayınladı. Kırcalı başsağlığı mesajında

A+A-

 “ Sonsuz bir acı yaşıyoruz. Bu acılara neden olanlar bunun hesabını veriyor ve vermeye devam edecektir. Analarımızı, babalarımız, şehitlerimizin eşlerini, evlatlarını kardeşlerini kısacası milletimizi üzenler bizleri tarifsiz acılara boğanlar karşılığını görmekte ve görmeye devam edecektir” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Av.Orhan Kırcalı yayınladığı mesajda şunları söyledi: Samsunumuzun Vezirköprü ilçemizin Çersiyen Karabük Mahallemizden P.Uzm.Çvş Şuayip Şilepe’nin  Bitlis Anadere mevkinde çıkan çatışma sonucu şehit olduğu haberi hepimizi sonsuz bir acıya boğmuştur. Milletimize ve değerli ailemize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin mekanı cennet olsun. Samsunumuz son aylar için bu acıları defalarca yaşamıştır. Ülkemize ve Samsunumuza bu acıları yaşatanlarla mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.  Analarımızı, babalarımız, şehitlerimizin eşlerini, evlatlarını kardeşlerini kısacası milletimizi üzenler ve bizleri tarifsiz acılara boğanlar bu vahşet ve ihanetlerinin karşılığını görmektedir.  Görmeye devam edeceklerdir. Bu ihanet şebekeleri ve vampir çeteleri amaçlarına asla ulaşamayacaklar ve milletimize hesap vereceklerdir. Bizim şehit kanları ile sulanmış bir tek karış verilecek toprağımız yoktur. Bizim inecek bayrağımız, susacak ezanımız yoktur. Bizim yıkılacak Cumhuriyetimiz, bölünecek devletimiz yoktur. Bunlar bizim kutsallarımızdır. Bu değerlerimiz bizim namusumuzdur. Bölücü terörle yaptığımız tavizsiz mücadelede 2 yıl için 11 bine yakın bölücü hain etkisiz (Ölü-teslim) hale getirilmiştir. Tarihin en kapsamlı ve etkili mücadelesini vermekteyiz. Bölücü PKK’ya en ağır kayıpları verdirmekteyiz. Bu kahraman Mehmetçiklerimiz, polislerimiz ve güvenlik güçlerimizin zaferidir.  Bu mücadelede verdiğimiz tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle gazilerimizi saygıyla anıyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.