KEYDER BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

KEYDER BASIN MENSUPLARI İLE BULUŞTU

Karadeniz Eğitim Derneği (KEYDER), yönetim kurulunu tanıtmak için düzenlediği kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A+A-

Kahvaltıda açıklama yapan KEYDER Bafra Temsilciliği Başkanı Halil Özkök, dernekleri hakkında bilgi vererek “Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda kurs açılmasından dolayı bizim kurs açmamıza izin verilmedi.” dedi.
Konuşmalarına devam eden Halil Özkök, “Yeni yönetim olarak görev başında bulunduğumuz keyder 2007 yılında kurulmuştur. Derneğimizin  öğretmen ve öğrenciye bakan yönüyle faaliyetleri var. Biz kurulduğumuzdan bu güne kadar özellikle hafta sonları dershaneye gidemeyen öğrenciler için ücretsiz kurslar düzenledik. Bu yıl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda kurs açılmasından dolayı bizim kurs açmamıza izin verilmedi. Ama biz dernek tüzüğümüz gereği yine sosyal kültürel faaliyetlerimizle: izcilik, satranç, masa tenisi, gezi ve piknikler ile öğrencilerimize sosyal kültürel yönden gelişimine katkıda bulunacağız. Yine öğretmenlerimizin pekişmeleriyle çeşitli kurslar açacağız. Bu noktada 2 aydır derneğimizde öncelikle tadilat çalışmaları yapıldı. Derneğimizi öğretmenlerin hizmetine sunduk önümüz haftada öğretmenler günü münasebetiyle bir yemeğimiz olacak akabinde de yeri geldikçe faaliyetlerimizi takip edeceksiniz.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum