Kerem Genel Müdürlük koltuğunu devraldı

Kerem Genel Müdürlük koltuğunu devraldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş.’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlenen kutlama etkinliğinde ilkokul öğrencisi Kerem Albayrak, genel müdürlük makamını devraldı.

A+A-

Samulaş A.Ş.’de görev yapan Uğur Albayrak’ın oğlu, Mimar Sinan İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Kerem Albayrak, Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Gürkan’dan görevi 1 günlüğüne devraldı. Genel Müdürlük makamında Samsun Büyükşehir Belediyesi Samulaş A.Ş. teknik ve idari müdürleri ile bir araya gelen Kerem Albayrak, müdürlerin kendisine verdiği brifingin ardından Samulaş A.Ş. Trafik Kontrol Merkezi ve Bakım-Onarım Atölyesi’ni de ziyaret etti.

GÖREV YAPAN VATMANLARA SESLENDİ
Trafik Kontrol Merkezi’ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Kerem Albayrak, hafif raylı sistem hattında görev yapan ve Samsun halkına toplu ulaşım hizmeti veren vatmanlara bir de mesaj verdi. Yaptığı telsiz anonsunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Kerem, görevi başında hizmet veren tüm kurum çalışanlarına güvenli ve iyi yolculuklar diledi.

BAKIM FAALİYETLERİNİ YERİNDE İNCELEDİ
Samulaş A.Ş. Bakım-Onarım Müdürlüğü tarafından hizmet veren tramvaylara yapılan bakım faaliyetlerini incelemek üzere atölyeye inen Kerem Albayrak, tramvaylara yapılan bakımlar hakkında teknik personelden bilgi alırken tramvayla ile ilgili merak ettiği konuları da sormayı ihmal etmedi.

KEREM İÇİN DEPODA TRAMVAY TURU
Samulaş A.Ş. depo ve park alanın bulunan tramvayın vatman koltuğuna oturarak objektiflere poz veren Kerem Albayrak, Vatman Yasemin Türkan Ergün’ün idaresindeki tramvay ile depo sahasında tur atıldı. Öğle yemeğinde Samulaş personeli ile birlikte yemek yiyen Kerem Albayrak’a, Samulaş A.Ş.’de geçici görevde bulunan CNR firması Satış Sonrası Destek Şefi Wang Xue Feng de eşlik etti.
Tramvay turunun ardından Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Samulaş A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın göndermiş olduğu hediye ve kutlama mesajı Kerem Albayrak’a iletilirken hatıra fotoğrafı çektirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.