KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITAN DOLANDIRICI 35.000 TL İSTEDİ !!!

KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITAN DOLANDIRICI 35.000 TL İSTEDİ !!!

Bafra’da yalnız yaşayan 78 yaşında ki Neşet Soysal, telefonda kendisini polis olarak tanıtan şüpheli tarafından dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

A+A-

Edinilen bilgiye göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, Bafra’da yalnız yaşayan 78 yaşında ki Neşet Soysal’ı telefon ile arayarak kendisini polis olarak tanıttı. Telefondan arayan şüpheli;

‘’Bankada paranız var mı?, Var ise şu an çalınmak üzere, o yüzden paranız var ise bizim hesap numaramıza gönderin biz paranızı güvence altına alalım’’ dedi.

Bunun üzerine yaşlı adam banka hesabından 35.000 TL çekerek dolandırıcı şahsın verdiği hesaba parayı yatırmak için başka bir bankaya gitti.

Gittiği bankada parayı yatırmak üzereyken görevliler tarafından uyarılan 78 yaşında ki Neşet Soysal, parayı yatırmadan polis merkezine giderek durumu bildirdi.

Dolandırılmak üzere olduğunu ve kendini polis, savcı yada başka bir görevde olup para isteyen şahıslara itibar edilmemesi gerektiğini anlatan polis ekipleri, yaşlı adamı arayıp kendini polis olarak tanıtan dolandırıcılara karşı inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.