KEMALPAŞA İLK VE ORTAOKULU OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

KEMALPAŞA İLK VE ORTAOKULU OKUL YARARINA KERMES DÜZENLENDİ

Bafra ilçesinde, Kemalpaşa ilk ve Ortaokulu idaresi ve Okul Aile Birliği tarafından tüm gelirleri, okul giderlerine kullanılmak üzere yardım kermesi düzenlendi.

A+A-

Okul bahçesindeki kermeste, ailelerin evlerinde hazırladıkları yiyecekler davetlilere ikram edildi. Çeşitli yiyecek ve tatlılar kermese gelen davetlilerden büyük ilgi gördü.

      Kermese başta Bafra Kaymakamlığı ve Bafra ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere kamu kurum ve kuruluş müdür ve amirleri ile personelleri de katılarak destek verdi.

KERMESTE OKUL ÖĞRENCİLERİ DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİ 

    Kermesten elde edilen gelirlerin tamamının okul giderlerine harcanacağını bildirildi.

    Okul, veli, öğrenci, öğretmen dayanışmayı sağlayarak, her zaman birlikteliklerini sağladıklarını belirten Bafra Kemalpaşa ilk ve Ortaokulu Müdürü Mehmet Coşkun, Kermesin bir panayır havasında olduğunu, yöresel yemekleri satışa sunulmasıyla birlikte, okul aile birliğine katkı sağlayarak, okulun ihtiyaçlarına bir nebzede olsa, merhem sürme doğrultusunda kermes organize ettiklerini ifade etti.  

                                            KERMES İLGİ GÖRDÜ

      Kermes etkinliğine; Bafra Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü ve Kaymakam vekili Necmettin Özel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Gül, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
      Programda Halk Oyunları Ekibi gösteriler yaptı. Hediye çekilişleri, akülü arabalarla öğrencilerin gezdirilmesi, veliler ve çevre sakinlerince hanımların açtıkları yer sofrası ve yerel hamur işleri, gözlemeler, börekler, tatlılar ve çeşitli içecek ikramları ile Okul Aile Birliği'ne destek sağlandı. Program sonunda müzik eşliğinde öğrenci ve öğretmenler aralarında eğlenerek kermeste birlik ve beraberlik mesajları verdiler.
             NAMIK AZGIN 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.