KEMAL ZEYBEK MERZİFON KİTAP FUARINDA

KEMAL ZEYBEK MERZİFON KİTAP FUARINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; 31 Mart 08 Nisan tarihleri arasında Merzifon Belediyesi tarafından 3’sü düzenlenen

A+A-

 “Merzifon Kitap Fuarı” açılışında yaptığı konuşma ile Bu Ülkenin üzerine karabulut gibi çökmüş gericiliği yok etmenin en önemli yolu okuyucu ile kitabı buluşturmaktır.

“ Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz” 12 Eylül 1980 Faşist darbesi ile temel hak ve özgürlükler askıya alınmış. Faşist darbe emekçileri ve düşünenleri, gençliği silindir gibi ezmiş, birçok Vatanseveri darağacına göndermiştir. Bu sürecin öncesinde; Defol benim yurdumdan! Diyen Devrimcileri yurtseverleri zindanlara atmak yetmez diyen faşist bir anlayışın 30 Mart tarihinde bu vatan bizim diyen gençlerin “KIZIL DEREDE” de ölümünü unutmak mümkün değildir.

KİTAP OKUMAK SORGULAMAK DEMEKTİR

Kitap okumak aydınlanmak, sorgulamak, yargılamaktır ve her şeyden önce şüpheci bir anlayışla doğruyu bulmaktır. Kızıldere’nin akışını doğru bulan bilim insanları ve tarihçiler olayı gelecekte objektif biçimde yazacaklarını umuyorum doğru yazacaklarına inanıyorum. Bütün bu yaşananların genç tanığıyız.

AKP ile ABD Ortadoğu eş başkanlık yöntemi ile birlikte iş tutmaktadır. Batılı ülkeler kendi ülkelerinde bir mermi patlatmadan; Ülkemiz ve Ortadoğu bölgesinde her türlü savaş provasını yapmaktadır. Bu savaşın en ağır yükünün bölgemizdeki devletler, mazlum insanlar yaşarken, en büyük çıkar sağlayanlalar Emperyalistlerdir. Unutulmasın Faşizm ve Faşist anlayış bir gün tarih önünde mahkûm olacaktır!...

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler