KEMAL ZEYBEK CANİK DANIŞMA TOPLANTISINDA

KEMAL ZEYBEK CANİK DANIŞMA TOPLANTISINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Canik İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu danışma kurulu toplantısına; Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Başkanı Tufan Akcagöz, İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel, Canik İlçe Başkanı Bülent Kutbay, yönetim kurulları ve üy

A+A-

ŞİMDİ BİRLİK OLMAK ZAMANIDIR

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Seçimler yaklaşıyor, tarihleri çok önemli değil, fakat seçimler çok önemlidir. Ülkemizde demokratik sistemin yeniden tüm kurul ve kuralları ile çalışır duruma gelmesi için yalnız CHP’lilerin bir araya gelmesi yetmez, Hayır bileşenlerinin çoğaltılması ve birlik olması çok önemlidir.

Bütün CHP’li kardeşlerime önemli görevler düşmektedir, zaman ayrışma zamanı değil birlik ve bütün olma zamanıdır. Sevgimizi, saygımızı, hoş görümüzü Parti içerisinde yaygın hale getirmek zorundayız! Parti kültürümüzü saygın biçimde yaşatmalıyız, Unutulmaması gereken en önemlisi CHP Türkiye Cumhuriyetini kuran kadroların Partisidir.

16 Nisan 2017 “REFERANDUM” un üzerinden bir yıl geçti. Tarihe masa başında ve son dakika” YSK” kararları ile mühürsüz oylar geçerli sayılarak, Referandum sonucu değiştirildi şeklinde mutlaka not düşülecektir. 16 Nisan 2018 Pazartesi saat 1200 ile 1300 saatleri arasında Ülke genelinde meydanlarda oturma eylemi yapacağız, bütün üyelerimiz ve hayır bileşenlerinin katkılarını bekliyoruz.

Seçimlerde, herkes aktif görev almalıdır! Bazı sandıklarda oyların tamamının kullanılması, bütün oyların geçerli sayılarak bir siyasi parti hanesine yazılması; Buralarda oyların tek elden kullanıldığı kanaatini ortaya çıkarmaktadır. Ülkemizde okur, yazar oranı en yüksek yerlerde iptal ve kullanılmayan oylar çıkarken kırsalda bütün oyların kullanılmış olması ve aynı partiye çıkması düşündürücüdür. Seçimlerde görev beklemeden herkes sorumlu davranarak sandıkta hileyi önlemek için çalışmalıdır.

SENARYO AYNI VURULAN ÜLKE FARKLI

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Suriye’ye ABD ve batılı ülkelerin yapmış olduğu saldırı bize geçmişte Irak’a yapılan saldırıları hatırlatıyor. Irak’a yapılan saldırıların gerekçesi ile Suriye ye yapılan saldırının gerekçeleri aynıdır. Irak’a demokrasi getirecekleri ve kitle imha silahları var gerekçesi ile müdahale edildi, binlerce insan hayatını kaybederken, aynı oranda insan yerinden yurdundan sürgün edildi. Bu gün Suriye de benzer bir süreç yaşanıyor! Emperyalistler, en iyi yönetimin küçük, kavgalı devletler olduğunu bildiğinden ve Orta doğunun zengin kaynaklarının paylaşımı için yeni bir saldırı başlattılar, sırada hangi devletler var? Merak etmemek mümkün değildir. Tarihe not düşülsün sırada hangi ülke var? Diye konuştu.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler