KAZADA ÖLÜ SAYISI 2'YE ÇIKTI

KAZADA ÖLÜ SAYISI 2'YE ÇIKTI

Samsun'un Havza ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 2'ye çıktı.

A+A-

Kaza, Havza-Vezirköprü karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü'den Havza istikametine seyreden Murat Gider (24) idaresindeki 18 AL 570 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdurrahman İsmail Kalayal (36) yönetimindeki otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 18 AL 570 plakalı otomobilde bulunan Şehri Gider (55) olay yerinde hayatını kaybederken, araç sürücüleri Abdurrahman İsmail Kalayal, Murat Gider ile Münevver Gider (26), Zülfiye Gider (21), Sema Kalayal (34), Mustafa Kalayal (15) ve Mehmet Kalayal (17) yaralandı. Kazanın andından 18 AL 570 plakalı otomobil ise alev alarak yanmaya başladı. İtfaiye ekipleri yanan araca müdahale ederek söndürdü. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Havza Devlet Hastanesi, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Gazi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan Abdurrahman İsmail Kalayal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 
Yozgat'ta din kültürü öğretmeni olan ve karne tatilinde memleketi Sinop'un Durağan ilçesine giderken kaza geçirerek yanan otomobilden yaralı olarak kurtulan sürücü Murat Gider, diğer aracın aniden yoluna çıktığını söyledi. 
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.