KAYRA USTA TRABZONSPOR YÖNETİMİNİ DUYGULANDIRDI

KAYRA USTA TRABZONSPOR YÖNETİMİNİ DUYGULANDIRDI

Samsun’un Bafra İlçesinde Emir Efendi mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta adlı minik

A+A-

Trabzonsporlu taraftar sosyal medyada yayınlanan videosundan sonra forma hediye edildi ve Trabzonspor’un her hangi maçını izlemek üzere davet aldı.

Trabzonspor ve Budabeşte takımları yaptığı hazırlık karşılaşmasında Trabzonspor’un yediği 2 golden sonra minik, Trabzonspor’un hazırlık maçı olmasına rağmen yenildiğine çok üzülen minik taraftarın gözyaşlarını tutamadığı görüntüleri sosyal medyada yayınlananınca Trabzonspor Yönetimi sosyal medyadan gördükleri ve hazırlık maçında Trabzonspor için gözyaşı döken 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta’ya Bafralı iş adamı ve Trabzonspor Kongre üyesi Mustafa Yiğit’le temasa geçerek minik taraftara orijinal Trabzonspor Forması hediye edilmesini ve minik taraftarın her hangi bir Trabzonspor karşılaşmasında onur konuğu ve misafiri olarak davet edilmesi konusunda rica da bulundular.

4 yaşındaki Minik Bafralı TRABZONSSPORLU Yusuf Kayra Usta ile buluşan Trabzonspor Kongre üyesi olan Bafralı iş adamı Mustafa Yiğit, formayı minik taraftara hediye ederken, duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu. Yiğit, gerçekten Trabzonspor Yönetimi sosyal medyadan gördükleri Yusuf Kayra Usta’nın gözyaşlarına karşılıksız kalamadılar. Hemen minik Trabzonsporlu taraftara uluşama mı ve forma verilmesini ve Trabzon’a davet edilmesini söylediler. Bende geç kalmadan minik ve hazırlık maçı da olsa Trabzonspor’un yenilmesine razı olmayıp gözyaşlarını tutamayan taraftarımızı okuduğu Bilge Çocuk Yuvasında ziyaret ederek kendisine Yönetimin hediyesi olan Trabzonspor formasını taktim ettik ve herhangi bir karşılaşmada kendi Trabzonspor’un onur konuğu ve misafir olarak davet ettik. Kendisine özellikle eğitim hayatında başarılar dilerim, inşallah bundan sonra Trabzonspor’un futbolcu abileri onu üzmeyecek.

Formayı alan 4 yaşındaki Yusuf Kayra Usta, forma için çok mutlu olurken Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu olmak üzere Yönetime teşekkürlerini iletirken futbolcu abilerinden ikinci devre de Trabzon için oynamalarını isteyen Usta, futbolcu abilerinden bu sene mutlaka Şampiyonluk istedi.

trabzonspor-yonetimi-mustafa-yigit1.jpgkayra-usta-bafra1.jpg

 

bafrali-minik-trabzonsporlu-yusuf-kayra-usta’ya-forma-hediye-edildi-1.jpgbafrali-minik-trabzonsporlu-yusuf-kayra-usta’ya-forma-hediye-edildi-2.jpgbafrali-minik-trabzonsporlu-yusuf-kayra-usta’ya-forma-hediye-edildi.jpgbafrali-minik-trabzonsporlu-yusuf-kayra-usta’ya-forma-hediye-edildi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.