Kaymakam Türkel'den  Plaket

Kaymakam Türkel'den Plaket

Samsun'un Bafra İlçesinde bu yıl 2. düzenlenen Çeltik futbol Turnuvasında görev yapan hakemlere makamında kabul ederek plaket taktip etti.

A+A-

Bafra İlçe Kaymakamı  Ali Fuat Türkel  Bafra da yöresel etkinliklerde Bafra’mızda düzenlenen etkinliklerin faaliyetlerinde kapsamın da Bafra ilçesinde  bu yıl 2.si düzenlenmiş olan  ve 18 mahalle takımı arasındaki 2. Çeltik Futbol Turnuvasında görev alan hakemleri makamında kabul etti.

Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel  Çeltik  futbol Turnuvası müsabakaların da  görevlerini tarafsızca  yapan hakemlere üstün görevlerinden dolayı Bafra İlçe Kaymakamlığı makam odasında kabul ederek kendilerini tebrik ve kutlamalarından sonra  hakemlere plaketlerini taktim etti.

Bafra Kaymakamlığı Çeltik Komisyonu Başkanlığı ve Bafra Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğünün mahalleler arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak için yapılan turnuvada İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun İlçe Tarım ve Orman müdürlüğü Ziraat Teknikeri Mahmut Ateş Turnuvada görev alan hakemlerimizle hatıra fotoğrafı çektirerek program son buldu.

kaymakamdan-hakemlere-plaket-2.jpgkaymakamdan-hakemlere-plaket-5.jpgkaymakamdan-hakemlere-plaket-fi.jpgkaymakamdan-hakemlere-plaket-g.jpgkaymakamdan-hakemlere-plaket-h.jpgkaymakamdan-hakemlere-plaket-t.jpgkaymakamdan-hakemlere-plaket.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.